Vacsira a natúr joghurt, vagy párolt hal, sovány túró, párolt natúr csirkemell, vagy egy-két alma megfelel?
Dietetikus, höhö :D
Akkora arca van egy dietetikus hallgatónak, hogy azt így lazán pofozgatnám. Csak semmi 8 napon túl gyógyuló, ugye (de én tudom hogy fájjon jobban mint egy orrtörés és ne látszódjon, fő a diszkréció).
Szóval, büszke magára a nyomi kis dietetikustanonc, közben nincs mire: a 'mestereid' sok millió embert tartanak betegen az idióta táplálkozási ajánlásaikkal, TE TANULSZ A CUKORBETEGSÉG GYÓGYÍTÁSÁRÓL?
Nem tudom tisztelettel beszélni ilyen öntelt taplókkal, ezek miatt van annyi beteg ember! A táplálkozás lenne a szakmája, de se ő sem a tanárjai nem ismerik a tejben lévő hormonok inzulinszint emelő hatását, a tejben lévő fehérjék autoimmun betegségeket katalizáló hatását.. AKKOR MI A JÓISTENTUDJAMIT tanulnak? Hány kcal és mennyi szénhidrát kell egy 120 kilós testépítőnek hogy 1-2 évig még ne legyen nagyon cukorbeteg de szépen fejlődjön még?
Kiakasztotok öreg, a tanulmányaidra meg ne legyél túl büszke, én sem vagyok :D
Most az idézet nem tudom tőlem származik-e, de akár tőlem akár a vita más résztvevőjétől:
Olyan aki túrót meg joghurtot akar enni, nyilván nem kritizál másokat.
Jó dolog a fű és a kemény drogok is, csak ennek egyelőre ellenkezőit tapasztaljuk.
De felelősség nélkül bármit lehet állítani, meg is teszik sokan :)
Akkor a válaszom, tekintettel a felelősségre ami ezzel jár, hiszen az életedben egy komoly változás múlik ezen... egyszerűen nem tudok válaszolni.
Mi van, ha miattam paleós leszel (mi az hogy paleós??) és ezért majd a munkahelyeden/suliban megkéselsz annyi embert amennyit csak tudsz?
Vagy mi lest ha pont miattam nem teszed meg?? Nem avatkozhatok a világ alakulásába ily módon, skippelem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!