Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Vacsira a natúr joghurt, vagy...

Vacsira a natúr joghurt, vagy párolt hal, sovány túró, párolt natúr csirkemell, vagy egy-két alma megfelel?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2012. dec. 1. 13:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%

Dietetikus, höhö :D

Akkora arca van egy dietetikus hallgatónak, hogy azt így lazán pofozgatnám. Csak semmi 8 napon túl gyógyuló, ugye (de én tudom hogy fájjon jobban mint egy orrtörés és ne látszódjon, fő a diszkréció).

Szóval, büszke magára a nyomi kis dietetikustanonc, közben nincs mire: a 'mestereid' sok millió embert tartanak betegen az idióta táplálkozási ajánlásaikkal, TE TANULSZ A CUKORBETEGSÉG GYÓGYÍTÁSÁRÓL?

Nem tudom tisztelettel beszélni ilyen öntelt taplókkal, ezek miatt van annyi beteg ember! A táplálkozás lenne a szakmája, de se ő sem a tanárjai nem ismerik a tejben lévő hormonok inzulinszint emelő hatását, a tejben lévő fehérjék autoimmun betegségeket katalizáló hatását.. AKKOR MI A JÓISTENTUDJAMIT tanulnak? Hány kcal és mennyi szénhidrát kell egy 120 kilós testépítőnek hogy 1-2 évig még ne legyen nagyon cukorbeteg de szépen fejlődjön még?

Kiakasztotok öreg, a tanulmányaidra meg ne legyél túl büszke, én sem vagyok :D

2012. dec. 13. 22:57
 12/20 anonim válasza:
Igazad van, vannak jó és rossz dietetikusok. Én is ismerek olyanokat, akiknek az a munkájuk, hogy gazdag tehéneknek adnak drága és egészségtelen tippeket, de nem mind ilyen. Én spec kórházban szeretnék dolgozni (akkor is, ha ötödannyi fizetést kapok, mit magántanácsadóként)és szeretnék kutatni. Azt, hogy dietetikusnak tanulok, nem azért írtam oda, hogy akkor vegyétek szentírásnak amit mondok, hanem azért, hogy jelezzem, hogy sokat foglalkozok egészséges életmóddal, és hivatásomul is ezt választottam. Ja, és a tej egészséges :P
2013. jan. 26. 11:09
 13/20 A kérdező kommentje:
"Kiakasztotok öreg, a tanulmányaidra meg ne legyél túl büszke, én sem vagyok :D" - szerintem neked nincs is mire...
2013. jan. 26. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Most az idézet nem tudom tőlem származik-e, de akár tőlem akár a vita más résztvevőjétől:

Olyan aki túrót meg joghurtot akar enni, nyilván nem kritizál másokat.

2013. jan. 26. 11:42
 15/20 anonim válasza:
Annyiban igazat adhatsz a bölcs harcosnak, hogy azért mértéket tartasz, és nem vedeled nyakló nélkül a tejet (bár úgy sejtem ez nem is áll szándékodban) Nagy mennyiségben minden káros! Napi egy bögre tej/egy kevés túró vagy sajt bőven elég, és jó dolog.
2013. jan. 26. 12:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó,egyet értek.
2013. jan. 26. 16:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Jó dolog a fű és a kemény drogok is, csak ennek egyelőre ellenkezőit tapasztaljuk.

De felelősség nélkül bármit lehet állítani, meg is teszik sokan :)

2013. jan. 26. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Művészúr, iszol alkoholt?:D
2013. jan. 26. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
mert ha nem, akkor én nem leszek paleós
2013. jan. 26. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
58%

Akkor a válaszom, tekintettel a felelősségre ami ezzel jár, hiszen az életedben egy komoly változás múlik ezen... egyszerűen nem tudok válaszolni.

Mi van, ha miattam paleós leszel (mi az hogy paleós??) és ezért majd a munkahelyeden/suliban megkéselsz annyi embert amennyit csak tudsz?

Vagy mi lest ha pont miattam nem teszed meg?? Nem avatkozhatok a világ alakulásába ily módon, skippelem a kérdést.

2013. jan. 27. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!