Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kéne egy 15 eves lanynak?

Mennyi kéne egy 15 eves lanynak?

Figyelt kérdés

Mennyi kcalt kéne ennem egy nap? 15/L 48 kg

Ma egy olyan 2300-500 körül ettem...ez sok ?

2 alma, 1 narancs, egy kisadag rizs kis hus (kecske) 3 csemege ubi , egy marék zöldségmix egy kisadag marhaprkölt, 200 g nápolyi 2 szaloncukor ( 120 kcal a kettô)

Ez nagyon sok ugye? :// es tudok h a nasi nem kellet volna csak nagyon kivantam...ha hnap visszafogom magam az ugyahogy " rendbe hozza," h 3. Napja ennyit nassolok?

2012. nov. 15. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mit akarsz visszafogni? Alig ettél valamit (jó a 200g nápolyi nem kellett volna) Szerintem ez közel sincs 2500 hacsak a nápolyi nem 1500kcal egyébként ha nassolni akarsz akkor vegyél aszalt gyümölcsöt az eper pl olyan mint a gumicukor. Meg gondolom a visszafogás azt jelenti hogy egész nap megeszel egy tál salátát komolyan inkább keress rá az egészséges életmódra és fogadd meg az ott lévő dolgokat csak a cukros zsíros fehér lisztes dolgokat hanyagold és állíts össze magadnak egy tápláló étrendet meg kezdj el sportolni

Egyébként [link]

2012. nov. 15. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)))
2012. nov. 15. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!