Fánk hány kalória?
A zsírt én nem kerülném, lévén esszenciális tápanyag.
De ezt nem vitatkozásképp írtam, mert 1. válaszolónak tökéletesen igaza van. A fánkokat rossz minőségű, növényi zsírokban sütik hát ezt tényleg érdemes kerülni!
Mindegy mennyi kalória, az inzulinszintedet fellöki és zsírosodsz, ha 400 kcal ha 1400 akkor sem tudod 1 nap alatt mennyit hízol. Annyit tudhatsz, hogy ilyen kaják mellett valószínűleg zsírosodni fog a tested, de legalábbis semmiképpen sem fogyni.
Akkor nem híznál, ha gyors anyagcseréd, emésztésed lenne. De ebben az esetben most nem a fogyókúrák rovatban kérdeznél, ergó látványosan érzékeny vagy a sok ch-ra, tehát nem eszel fánkot.. vagy igen, de tudd hogy rossz ötlet.
Egyébként mindenkinek rossz ötlet a cukros, keményítős gabonás fánk, mert sem a sok keményítőre, sem a gluténra, sem a növényi olajokra nincs szükség.
Zsírok közül halolaj, állati zsírok amik tulajdonképpen kellenek. Volt egy kis koleszterines, növényi telítetlen zsíros mellékvágány, dietetikai divat de annyi szívbeteg ember lett, hogy az már évtizedekkel ezelőtt bizonyította magáról mekkora baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!