Mozogsz is a diéta mellett? Ha nem, akkor kezdj el, mozgás nélkül nem lehet normálisan lefogyni.
Továbbá a fogyást egy hosszadalmas folyamat, nem napokban kell mérni, hanem inkább hetekben, hónapokban. Felesleges naponta megmérned magad, 20 dkg az olyannyira nem jelentős súly, hogy el sem hiszed... (ha mérlegre állás előtt megiszol 1 pohár (!) vizet, akkor máris oda a 20 dkg "fogyásod" )
Hetente állj mérlegre, reggel evés előtt, wc után. Akkor nagyjából megbízhatóan tudod követni a súlycsökkenésed.
2012. okt. 25. 17:59
2/11 anonim válasza:
Írd már le légyszíves a napi étrendedet. Abból megmondom neked 1 perc alatt, hogy hol szúrtad el.
2012. okt. 25. 18:22
3/11 A kérdező kommentje:
Szoktam biciklizni! Meg pl. ma csináltam 1x 30 perc hasizmot meg 1x 30 perc felsőtestet! Nem akarok az izmomból fogyni..
Pl. a tegnapi étrendem:
Reggeli: Lecsó, 5 dkg kenyérrel
tejeskávé
Tízórai: 1 körte
Ebéd: Gombás tojás 5 dkg kenyérrel
Uzsi: 2 körte
Vacsi: 1 túrós zsömle
ahogy számoltam ez összesen 1467 KCAL
2012. okt. 25. 18:28
4/11 A kérdező kommentje:
a kenyérről meg úgy gondoltam, hogy nem mondok le, mert úgy sem bírnám ki egész életemben hogy nem eszek kenyeret, és egyből visszahíznám, ha fogyi után ennék kenyeret.
2012. okt. 25. 18:29
5/11 anonim válasza:
Ahogy gondoltam. Az étrended miatt nem fogysz és helyette hízol. Hiába a kalóriaszámlálás, ha amit beviszel, nem az izmokat, hanem a zsírszöveteidet táplálja. Alig eszel fehérjét (csak a fehérje alkalmas az izom táplálására) és egész nap cukrot, más szemét szénhidrátot (kenyér) eszel, ráadásul a kenyeret mindig zsírral viszed be, ahol is az inzulinreakció miatt gazdagítod a zsírszöveteket. Csupán 5 étkezésből 5 nem alkalmas a hőn áhított fogyáshoz.
2012. okt. 25. 18:44
6/11 Quorra válasza:
kenyértől hízol, szépen el kell hagyni végleg. én is épp ezt teszem.
2012. okt. 25. 18:59
7/11 A kérdező kommentje:
és tényleg visszanéztem a "naplómat" és csak felvágott és tojás volt benne.. ami persze nem sok fehérje... holnap bevásárolok csirkemellből, az ugye jó fehérjének?
2012. okt. 25. 20:48
8/11 anonim válasza:
A csirkemell az egyik legjobb választás. Jó lesz, csak ne panírozd, ne egyél hozzá magas gi-jű köretet és ne olajban süsd vagy legalábbis ne ússzon benne, csak mutasd meg neki és lehetőleg ne napraforgóolaj legyen.
2012. okt. 25. 20:58
9/11 A kérdező kommentje:
picit befűszerezni, olívaolajon, salátával vagy párolt zöldséggel megfelelő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!