Akárhol nézem, mindenhol ilyen 400-700 kalória jön ki. Miért? Szerintem többet eszek!
leírom az egyik random napom:
R: 2 abonett, 70g tonhalkonzerv(sós lében), 40g kígyóuborka, 80g vegyes saláta(ilyen zacsis, amiben van saláta, káposzta, stb.)
T:alma(suli miatt ált. mindig ez)
E: csilisbab
U: 10g szőlőcukor, 50g ruszli
V: 65g zsírszegény tehéntúró fahéjjal.
+2-3 liter víz
akármelyik napomat számolom ki, sosem érem el az 1200 kcalt.
ebéd az, ami otthon van, vagy néha 70g csirkemell, 100-150g karfiollal,brokkolival, egyéb fagyasztott zöldségkeverékkel.
uzsonna az edzés utáni kaja, mert már nem proteinturmixolok :(
Szerintem ez sok kaja, mégis miért jön ki mindenhol ilyen kevés kcal?
és akkor hozzáteszem, heti 5× edzek másfél órát(ebből heti 3 súlyzós edzés).
Ne számolgasd a kalóriákat, teljesen felesleges!
Ne egyél-igyál semmi gyorsan felszívódó szénhidrátot: cukor, lisztből készült dolgok (mindegy milyen liszt), krumpli, rizs, babfélék.
Egyél: zöldségeket, húst(ne csak csirkét),tojást, zsírt!,halat, olajos magokat, kevés gyümölcsöt(ne reggeleire)
Így hízni tutira nem fogsz! Ha fogyni szeretnél akkor figyelj arra, hogy ne zabáld magad tele. Egyél csak naponta 3x (ha nem eszel semmi inzulin bombát, akkor bőven nem leszel éhes többször)
Nyomd az edzést és irány a csúcsformád!
65g zsírszegény túró? :DD
nem tudom milyen adatokkal rendelkezel, de én pl túróból azt a dobozos 250grammosat veszem (ami amúgy sem egy húde nagy adag a maga 245kalóriájával) és annak a felét eszem meg, tehát 125g-ot, amit még egy kis natúr joghurttal is felturbózok de így is kevéskének érzem néha és bevágok mellé egy almát. A te 65grammod joghurt nélkülkb 2-3 kiskanálnyi adag lehet.....azért ezen gondolkozz el.
Ja és én 163cm 54kg vagyok viszonyításképp.
21L
kis kieg:
ne csak a kalóriát, szénhidrátot és a zsírt nézd. elképesztő, hogy mennyi sót viszel be...az ám rosszabb, mint az előbb felsoroltak mert annyi vizet visszatart, hogy csak na...fura, hogy rajtam kívül senkinek nem szúrt szemet a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!