Hány kalória van egy vékonyabb szelet keksztekercsben?
Viszont rendszeresen fog vékony szeleteket enni. Ez így jól van?
Egyébként, én csak leírtam hogy ha valaki megmondja, hogy 34,3464434345 kcal attól még nem lesz okosabb. Mert abban a tévhitben él, hogy eztán majd beilleszti az ilyen vackot a napi étkezésébe, és akkor nem fog elhízni, egészséges lesz vagy akármi. Ez tök idegesítő, ne nyugtatgassa így a lelkiismeretét, ami sz.ar az sz.ar, szembe kell nézni vele.
Lesz.arom szegény olimpikonokat. Ha lenne esze, akkor nem csak az értelmetlen versengésben találna önigazolást a saját értékeire.. Vagy kell neki a pénz, és ezért cserébe szét fogja koxolni magát. Elvileg egy fogyózó embert érdekel az egészsége, egy barom olimpikont hol érdekelne? Szúrják a cuccot hogy győzzenek, ennyi számít, erre építik fel az életüket, aztán fiatalon kiégnek. Marad a megbecsülés, "cirkuszt, kenyeret a népnek". A nép becsüli őket, én csendben röhögök rajtuk.. sajnálom persze, enyhén.
Szóval az inkompetens sportoló csokit eszik. És te ettől elájultál? Fel kellene nőni.
Esküvőn sütit eszem. És az nem lehet mondjuk kókusz/lenmag lisztből? Én viszem, tudod harcművész is lehet kiváló szakács, nem is gondolnák sokan rólam.
Ha meg kekszes tekercset eszem, mi a halál retkes talpáért érdekel, hogy hány kalória? Talán harmadszorra írom le, hogy ami megemeli a vércukorszintet, inzulin szintet annak a kalóriaértékével nem lehet számolni, mert zsírba raktározódik. Tök mindegy, hogy 10 kcal vagy 110kcal.
Én túl vagyok egy kemény kémia ZH-n, ne fárasszatok értetlenkedéssel Csöppek!
Harcművész:szerintem ne küldj senkit pszichológushoz és légy egy kicsit úriember akárhanyadéves élelmiszermérnökként lehetnél belátóbb: nem tanul mindenki kémiát,biokémiát,stb...
Én személy szerint sem a nézetteddel sem a stílusoddal nem tudok azonosulni,nem is akarok
DE igy senkit nem fogsz meggyőzni :tolakodó vagy és cseppet sem elegáns!
üdv
Senki sem küldött senkit sehova.
Eleganciának is megvan a szerepe, a kérdező meg ha okos akkor odafigyel arra amiket írok, és veszi a fáradságot hogy tanuljon.
Az amúgy jó, hogy nem ettél azóta keksztekercset Kérdező, de akkor mégis mi értelme volt megkérdezni ezt, ha egyszer ettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!