Számíthatok gyorsabb fogyásra, vagy legyek türelmesebb? /Magyarázat lent/
Még az 1000 is kevés. Max. 500-zal ajánlott csökkenteni a kalóriabevitelt. Egyrészt mert lassul az anyagcsere, másrészt mert ha te 800 kalórián élsz, lefogysz (tegyük fel, hogy nem a kórházban végzed), és elkezdesz 1400-at enni, durván visszahízol rövid idő alatt, hiába fele a szükségesnek. De majdnem duplája a 800-nak... Ha valaki felét vagy kevesebbet eszi a szükségesnek hosszú távon, abba meg bele lehet halni, de minimum maradandó egészségkárosodást összeszedni. Ha nő vagy, pl. meddőséget.
Bármekkora a felesleged.
Amúgy én sem hiszem, hogy nem éhezel. Kíváncsi lennék a napi menüdre mennyiségekkel, mert én az 1500-at (gyümölccsel 1700-at) képtelen vagyok betartani, pedig nem eszem felesleges dolgokat és kerülöm a cukrot, felesleges zsírt. És irreálisan nagy mennyiségeket sem eszem. Figyelek az összetételre is, jó minőségű ételeket eszem, mégis tudnék többet enni, hogy így fogalmazzak. Magyarul: éhes vagyok, és azon nem segít egy répa elrágcsálása sem. Vagy rosszul számolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!