Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Számíthatok gyorsabb fogyásra,...

Számíthatok gyorsabb fogyásra, vagy legyek türelmesebb? /Magyarázat lent/

Figyelt kérdés
Korom / magasságom / súlyom / nemem függvényében 2800 kCal lenne az egészséges napi kalóriabevitel. Elkezdtem fogyózni úgy, hogy napi kb. 700-800 kCal-t viszek be (éhezés nélkül, napi ötszöri étkezéssel, heti 2x60 perc edzéssel). Két hét alatt eddig 3 kg ment le, de elég sok van még hátra.

2012. szept. 5. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
a 7-800 kCal NAGYON kevés!!! 1000 kell!!! És mellette folytasd az edzést!
2012. szept. 5. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy éhezés nélkül vagy 700-800 kcal-al, kb. lehetetlen..
2012. szept. 5. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Még az 1000 is kevés. Max. 500-zal ajánlott csökkenteni a kalóriabevitelt. Egyrészt mert lassul az anyagcsere, másrészt mert ha te 800 kalórián élsz, lefogysz (tegyük fel, hogy nem a kórházban végzed), és elkezdesz 1400-at enni, durván visszahízol rövid idő alatt, hiába fele a szükségesnek. De majdnem duplája a 800-nak... Ha valaki felét vagy kevesebbet eszi a szükségesnek hosszú távon, abba meg bele lehet halni, de minimum maradandó egészségkárosodást összeszedni. Ha nő vagy, pl. meddőséget.

Bármekkora a felesleged.

Amúgy én sem hiszem, hogy nem éhezel. Kíváncsi lennék a napi menüdre mennyiségekkel, mert én az 1500-at (gyümölccsel 1700-at) képtelen vagyok betartani, pedig nem eszem felesleges dolgokat és kerülöm a cukrot, felesleges zsírt. És irreálisan nagy mennyiségeket sem eszem. Figyelek az összetételre is, jó minőségű ételeket eszem, mégis tudnék többet enni, hogy így fogalmazzak. Magyarul: éhes vagyok, és azon nem segít egy répa elrágcsálása sem. Vagy rosszul számolsz...

2012. szept. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!