11/18 anonim válasza:
8, ezt mondom én is, hogy ezért nem lehet 70, mert sehol nem lóg semmije.
12/18 anonim válasza:
Aki erre azt mondja hogy dagadt az hülye. 50-60 kg körül lehet.
14/18 anonim válasza:
60 körül tippelem. Szerintem olyan 5-8 kg lemehetne.
15/18 anonim válasza:
Egészséges súlybam van. Dekoratív is. Kis izom még jöhetne vwgy pici zsír le de ezek apróságok. Így is okés
16/18 anonim válasza:
Nehéz megtippelni mert trükkös a kép. Jól pózolsz :) A felölünk lévő lábad tehermentesíted és a karod kitartod, így vékonyabbnak mutat. De egyébként én sem tippelném többre 58-60 kg nál.
17/18 A kérdező kommentje:
16, köszi, pedig nem volt tudatos a póz :)
aug. 22. 17:49
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hasznos volt.
A többség kicsit kevesebbnek tippelt, ami megerősít abban, hogy NE a lánykori súlyom legyen a cél.
30 éves koromig 50 kiló alatt voltam, amivel a nagyon nagyon vékony kategóriába tartoztam.
Most 62 kilót mutat a mérleg és nagyon max. 5 kiló fogyás a cél.
8, pocakom nincs, csak egy nagyon szétnyílt hasizmom, amit valószínűleg már műteni kellene, mert sérvnek számít a mérték alapján.
aug. 22. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!