Akik nagyon sokat fogytak, 30, 40 vagy akár több kg-t és nem, vagy kissé ereszkedett meg a bőrötök! Mi segített?
Figyelt kérdés
Kollagent szedek, C vitamint is, sok vizet iszom. Tudom nincs csodaszer. De mit lehet tenni egy tényleg nagy fogyásnál ,hogy ne legyen túl sok megmaradt bőr?júl. 4. 18:31
1/8 anonim válasza:
Ez rengeteg dologtól függ. Minél fiatalabb vagy annál rugalmasabb a bőröd. A kollagén is segíthet egy picikét. A fogyás ideje is befolyásoló tényező lehet. Viszont a genetikád ami majdnem teljesen meghatározója ennek.
2/8 anonim válasza:
Súlyzós edzés. Az izom kitölti picit a helyet. Nyilván minimálisan de mivel formál, optikailag sokat számít.illetve lassú ütem kell
3/8 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Mondhatnak itt praktikákat, ami náluk bevált, te más vagy és nem biztos, hogy neked is be fog. Életkor, genetika is eltérő 2 embernél.
4/8 anonim válasza:
2-es. Az oké, hogy az izom kitölti valamennyire a helyet pl. karokon is remekül. Viszont a bőr legjobban a has, mellkas tájékán szokott legjobban lógni. Ott hiába lesz kockahas a bőr rajta még lóghat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válazokat!
júl. 5. 05:32
7/8 anonim válasza:
31 kg után én is ezzel küzdök a karomon, hasamon, belső combon és mellen. Ahogy te is, vitaminokat szedek+egy kis súlyzós edzés. Adjunk időt magunknak!
8/8 anonim válasza:
Lassú fogyás, kollagèn, mozgás, és ricinusos testápolót is használtam. Maradt bőr itt-ott, ez a felesleg mennyisége miatt sose volt kérdés, de ruha alatt nem látszik, és anélkül sem annyira vészes, hogy kés alá feküdjek miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!