Melyiket válasszam?
Elkezdtem életmódot váltani ami elég jól megy. Van itthon rakottkáposzta, spagetti és spenót.
Anyukám a spenótot liszt nélkül csinálja, 4 zsemlével szokta csinálni amit beáztat zabtejbe ( isteni finom).
Na most a kérdésem az hogy melyikből egyek szerintetek?
Délután még ennék 100g csirkemell sonkát light mozarellával .
Illetve ebéd után egy mandulás torta szeletet
Szerintem könnyű megállapítani ki kezdte. De a gyengébbek kedvéért az első válaszomat (7) azt iróniának szántam . Arról nem tehetek hogy valaki nem tudja értelmezni.
,,nagyon bunkó a stílusod másokkal”
Mert leírtam a véleményemet róla? Komoly
19: 170 cm és 57 kiló mégis hol duci? Szerinted hány kiló a normális 170 centihez 45?
Kérdező a zsemlében is van liszt. De ahogy a 18-as írja ezek közül teljesen mindegy. Bár már biztos ettél.
Köszönöm szépen neked 21es!!
Végre egy normális ember, és nem ilyen suta paraszt mint az előtte levők.
V- alkatú vagyok ( gyengébbek kedvéért: szélesebbek a vállaim mint a csipőm). Sportolok heti 3x emellett kondizok 2-3x
Szerintem az előtted lévő válaszolók vagy ilyen szálkás berregők vagy az a tipikus beléd állok típusok.
Hát ja a világ megérett a pusztulásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!