Mért hiszi azt mindenki, hogy étkezési zavarom van?
Mint már említettem a 2. válaszban, én minden ebéd után eszek édességet. Legyen az akár egy kocka magas kakaótartalmú étcsoki. Ma kürtőskalácsot ettem, de nem az egészet. Tegnap apa vett egyet, annak tegnap megettem az egyharmadát, ő a másikat, és a harmadik harmadot ettem ma meg. Normál méretű volt.
Én se vonom meg az édességet, viszont mértékkel eszem.
Mert buták, és nincsenek a te helyedben. Te te vagy, és te tudod mire van szükséged ahhoz, hogy pl ne szedd vissza azt amit lefogytál. Ha úgy érzed kell neked, csak csináld nyugodtan. Nem arról van szó, hogy koplalsz. NA az beteges lenne.
És meg egy dolog: szard le magasról ki mit ugat, semmi közük hozzá.
Én magam is figyelek arra hogy mit eszek, mennyit eszek, sőt, a kalóriabázist is használom. Nekem így jó és nem érdekel ki mit magyaráz, ez az én dolgom. Szépen lefogytam , elég komoly felesleget, az egészségem érdekében, és ezt meg is kívánom tartani. Ennyi. Pár éve még azért szólogatott be mindenki hogy milyen kövér vagyok, most meg ez...
Tudod egyeseknek semmi sem jó, nem tudsz és nem is kell másoknak megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!