Próbáld meg, 1800 kalóriával fogyhatsz simán, főleg, ha sportolsz mellé.
én 70 kg vagyok 170 centihez, és lassan, de fogyok ilyen kalória mellett, mondjuk és kevesebb szénhidrátot és több fehérjét eszek nálad, és heti 5 edzésem van!
Ha mégsem fogysz 1800-zal, akkor még mindig visszavehetsz belőle 1-200 kalóriát.
Köszi, nem akarok túl gyorsan fogyni, inkább többet állítok be, ha nem jó, majd lejjebb veszem.
Az arányok nekem se tetszenek, 45-50 % ch 20-25% fehérje és 25-30 zsír? Mennyi legyen?
Én heti 5-6* itthon erősítő edzést csinálok, meg intervallumos szobabiciklizést. Napi 6 órában álló-sétálós, de nem rohanós munkám van, meg a kutyusommal napi 2*30-40 perc laza séta.
Lehet, hogy ez nem közepes csak mérsékelt aktivitás, ha úgy van, majd átállítom.
Próbáld ki ezt, én ezzel lőttem be a fogyásomhoz a keretet. Itt pontosabban meg tudod adni az aktivitásodat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!