Súlytartáshoz sok 1500 kalória?
150 cm vagyok és 40-42 kg
Szerintetek súlytartáshoz jó lesz 1500 kalória?
Illetve tudnátok tippeket adni hogyan tudnám megtartani a súlyomat?
A válaszokat előre is köszönöm!☺
Neked inkább hízni kéne, legalább 5 kilót.
Gondolj már bele, elkapsz valami hányós-hasmenős cuccot és lefogysz 36 kilóra???
Mész is a kórházba.
Anyukám 149 centihez volt 42 kg. Teljesen tökéletes volt a súlya. Csak halála előtti fél évben a daganat felemésztette. De ez más lapra tartozik.
Egy hányós-hasmenéses vírustól ekkora tömegből senki nem fog 4-6 kg-t lefogyni. Vagy te ennyit fogsz, mikor ilyen beteg vagy?
Kérdező, tapasztald ki, mert ez másképp nem fog menni. A mozgásról se feledkezz meg!
Na, én meg 159 centihez vagyok 46-47 kg. Az enyémre is azt mered mondani, hogy kevés?
"Egy vírus során sokaknak simán lemegy 3-4 kiló"
🤣🤦
Oké, én még sose fogytam ilyenkor.
Te lehet, hogy fogysz, meg lehet, hogy a haveri társaságod, de nem mindenki, és szerintem kevesen fogynak ilyenkor.
Hanyos hasmenos virustol 2-3 nap alatt is max fel kgot fogysz. 1 kg leadasahoz 6000-9000 kaloria mennyiseget kell elegetni. Szerinted ha hány, mondjuk 2 napot, az mennyinek számit? Amikor egy hét alatt nem zabál meg ennyit?
A kaloria szükségleted gondolom kiszámoltad, úgy jött ki az 1500. Napi 150-200 kcal elteres, amire a szervezet még reagálni tud, alkalmazkodni, szoval nem fogsz hizni akkor sem ha 1500 a szuksegleted, de napi 1550 kcalt eszel…..ugyanigy sajnos fogyni se fogsz, csak azert mert aznap veletlen tej nelkul ittad a kavét :)
Az 1500 elég a megtartáshoz. De ha vàltoztatnàl, akkor inkább hízz mint fogyj :) szerintem rád fér, csak 8 cmel vagyok magadabb, viszint 15 kgval több….és még így is vékonynak mondanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!