Nagyon sokat ettem ma?
Figyelt kérdés
1300kcal
133g szénhidrát
52g fehérje
62g zsír
Nagyon sok?
ápr. 3. 16:46
11/25 A kérdező kommentje:
De muszáj tartanom a 500-900at mert behívtak egy ügynökséghez és el kell érnem a minimum 55kg-t de az 50jobb lenne.
ápr. 3. 19:08
12/25 anonim válasza:
Az anorexiaképzőbe. Nagyszerű. Azok az igazi patkányok.
13/25 anonim válasza:
Ha ez az ügynökség ilyet vár el tőled, az nem normális, fel kellene jelenteni őket!
14/25 anonim válasza:
11
Mire eljutnal odaig elajulva bekerulsz a korhazba es nem lesz beleszolasod amikor venasan fogjak beledtomni a sok kaloriat
15/25 anonim válasza:
Kérdező, ha ránk nem hallgatsz, akkor rendben. Koplalj, érd el az 50 kg-t, aztán ne csodálkozz, ha összeesel, nem lesz menstruációd, csomókban fog hullni a hajad..stb.
Hát végül is, a kórház sokkal jobb hely, mint bármi más. 😉
16/25 anonim válasza:
Hagyjátok. Ha agyonéhezteti magát, egy hülyével kevesebb. Durva ilyet mondani, de a természet okos és szelektál.
17/25 A kérdező kommentje:
13-nak, nem ők kérték. De annyinek kell lennem.
ápr. 3. 19:56
19/25 anonim válasza:
Én ma csak füvet legeltem, szóval hozzám képest elég sokat ja :S
De komolyan, az anorexiásoknak nem terápia hanem szemüveg kéne.
20/25 anonim válasza:
Egy kétéves gyerekhez képest sokat ettél. Egy ötéveshez képest keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!