A nőnapot és nemrég a Valentin-napot hogyan illesztettétek be a fogyókúrátokba?
Mi nem tartjuk ezeket, de amúgy én megkértem a férjem, hogy ne adjon.
Nálam sajnos az a helyzet, hogy könnyebb teljesen kiiktatni a csokit, mint mondjuk egy dobozt beosztani. Szóval ha eszek egy darabot, akkor elszabadul a pokol :) az nem zavar h van a kamrában (mert a férjem és a gyerekek ehetnek), de tudom, hogy nem tudok egy szemet enni, főleg kaloriadeficitben. Ha tudnék, akkor simán beiktatnám a kalóriakeretembe. Ahogy pl most is néhanapján eszek egy gyorséttermi sajtburgert (340 kcal), azzal ki tudom elégíteni a junk food igényemet és mondjuk jól is lakok vele és nem veszek utána még hármat az élmény hatására.
Hát ez mondjuk karácsonykor releváns kérdés lehet, na de egy nőnapon? :D
Amúgy ha kapok csokit, vagy veszek magamnak, megeszem, mert szeretem. Nyilván nem az egészet egyben, és beleszámolom a napi Kcal keretembe.
A laikusok értelmetlenül nagy jelentőséget tulajdonítanak egyetlen napnak, és értelmetlenül kevés jelentőséget tulajdonítanak az összes többi napnak.
Gondolj bele reálisan, kérdező! Szilveszer, Valentin nap, Nőnap, Húsvét, Karácsony, születésnap, és talán egy névnap (már ha tartod). Ez a legdurvább esetben is maximum 10 nap. Ez a 10 nap áll szemben a maradék 355 nappal. Szerinted mennyi jelentősége van ennek a 10 napnak? Ha valaki 10 napon rugózik egy év távlatában, és nem képes felülről látni a folyamatot, nem képes hosszútávon gondolkozni, az nem a fenntartható életmódváltás irányába halad, hanem az étkezési zavar irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!