Lehetséges hogy nem tűnök kövérnek 68.5-70 kilóval és 165 centivel?
Szerintem ez sok a magasságodhoz. Én szintén 165 centis vagyok, és 54 kilósan érzem magam kényelmesen a bőrömben. Most 60 vagyok, és tiszta hurka a hasam, meg narancsbőrös a combom, pedig sokat sportolok. Mondjuk én 40 éves vagyok, feltételezem hogy te messze vagy ettől. :)
De ettől függetlenül, főleg ha sportolsz, meg olyan az alkatod, lehet hogy jó vagy így. Én furcsállnám mondjuk, de hát ahány ember, annyi féle....
Én is akartam kiírni egy ilyen kérdést, mert engem még cseszegetnek is, hogy elfúj a szél, meg a táska cipel engem stb.
Én 163 cm-hez vagyok 60kg.
De amúgy magasság mínusz 100-110 a normál, aki vékonyabb csontozatú, izomzatú, az inkább 110, aki erősebb testalkat, vagy jól oszlik el rajt a plusz, az 100.
Pl aki nőként mellre, csípőre hízik, annak jól is áll a 165/65, de aki inkább hasra hurkásodik, annak nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!