Hány kalória lehet legrosszabb esetben is egy rántott csirkemellben?
Figyelt kérdés
Olajat nem tudom mennyit vett fel.
Nem tudtam lemérni semmit sem, és így fogalmam sincs, hogy mennyi lehet a pontos kalóriaérték.
Mennyinek számolnátok a legrosszabb esetben is a rántott csirkemell 100 grammját?
2023. okt. 13. 15:19
3/15 anonim válasza:
210kcal
9g zsír
12g szénhidrát
20g fehérje
4/15 anonim válasza:
Legrosszabb esetben? Hát.. én most rákerestem, és kidobott olyat is, hogy 444 kcal/100 gramm. :D Hát, én pl. azt az értéket túlzásnak érzem, de persze annyi kalória is össze jöhet, de én inkább egy 300-al számolnék. Nyilván lehet, hogy csak 220, de az is, hogy 350.. Én amikor itthon szoktam csinálni ilyesmiket, általában 280 környékén szokott lenni.
5/15 anonim válasza:
Bármennyi. Ha le sem méred, akkor nem tökmindegy? Anélkül még a natúr cs.mell pontos kalóriatartalmát sem lehet megbecsülni.
6/15 anonim válasza:
Kb 200-250 körül mozoghat, de erösen függ az elkészítés módjától, mennyi zsiradékot szív fel magába.
7/15 anonim válasza:
Amikor en hazilag sutottem es kimertem a felvett olajat is, 280/100gr volt a vegtermekben.
En 400zal szamolnek az tutifix tobb
8/15 anonim válasza:
Nem a csirkemellben van a kalória hanem a panírban. Edd natúron.
9/15 NTBS válasza:
Inkább mozogj többet az egyszerűbb.
10/15 anonim válasza:
"Nem a csirkemellben van a kalória hanem a panírban"
Ezt a baromságot. Nyilván a natúr csirkemellben is jelentős kalóriaérték van, pláne ha az egyén olajban süti azt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!