Ez étkezési zavarnak számít?
Figyelt kérdés
1400 kalóriát eszem. Ügyfelek a fehérjebevitelre is, de egyszerűen mindig megbukik a diétám. Egy nap gondolok egyet, és elkezdek zabálni, akár 2500-at is megeszek. Másnap bánkódom, de zabálok tovább. Olyan érzés, mintha egyszer csak elkezdene nem érdekelni az egész. Az utolsó mondat főleg az, ami leírja ezt az érzést.. miért nem tudok kitartó lenni, miért nem érdekel pár nap után az egész? :/2023. júl. 26. 01:44
1/8 A kérdező kommentje:
Elfeledtem: nő, 166 cm, 66 kg
2023. júl. 26. 01:53
2/8 hosszúhajú válasza:
szerintem ez nem. ez olyan hogy diétázol, de rájössz hogy á ez nem megy.. és akkor hagyjuk a fenébe, zabáljunk, leszarom. aztán másnap sajnálod hogy miért nem tartottál ki. újra próbálod, nem megy... kör. nekem van egy olyan érzésem hogy az élet más területén se tartasz ki, és itt is csak ezt a mintát követed. vagy másik: fontos ez neked valóban?
3/8 anonim válasza:
Ez nem étkezési zavar. Egyszerűen fejben nem tartod fontosnak, hogy lefogyj, így a tested lázad emiatt.
4/8 Vuk-91 válasza:
66 Kilogramm az nem is rossz. Szerintem egyelőre ne stresszelj rajta, ha tudod tartani.
5/8 A kérdező kommentje:
Azóta éjszaka elolvastam egy könyvet. Ingeréhség, úgy hívják a jelenséget, ami illik rám. Köszi a válaszokat
2023. júl. 26. 11:40
6/8 anonim válasza:
Nekem van evészavarom, és én is pont így vagyok vele, hogy nem tudok megállni benne, tudom, hogy sokat eszem, bánt, hogy kövér vagyok, de mégis inkább eszem. De nekem van sok más tünete is.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is van több tényező, csak főként ez a probléma
2023. júl. 26. 15:06
8/8 hosszúhajú válasza:
de egyébként az döntő, hogy azért zabálsz-e mert éhes vagy, akkor farkaséhség, vagy valami belső kényszer - na az gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!