Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy 304 kcal-s fagyasztott...

Egy 304 kcal-s fagyasztott lángos kb. mennyire jön ki miután kisütöttem olajban ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Szerinted tudjuk, hogy mennyi olajban sütötted, milyen olajban sütötted, mennyi olajat vett fel, meddig sütött olajban (stb.)?
2023. júl. 22. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az én múltkori sütésemből levetítem az arányokat a te 304 kalóriádra, akkor az kb. 15 g olaj. Szerintem tippeld be egy 20 grammra az olajat, aztán felejtsd el. Mármint, ha nem mérted az olajat, akkor úgy is csak egy tipp, és így utólag már mindegy. Az ilyet nehéz megmondani utólag, pláne hogy gondolom én sok mindentől függ, hogy pontosan mennyi olajat is vesz fel.
2023. júl. 22. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem vagy testépítő vagy nincs valami extra esztétikai célod (vagy nem minden vagy 90%-ban nap lángost eszel, de akkor meg úgyis mindegy), akkor ilyen részletkérdésekre kár rákattanni, mert étkezési zavart okozhat - ha nincs már most is.
2023. júl. 22. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Legközelebb mérd le, mennyi olajat öntesz ki, majd miután kisütötted, hogy mennyi marad. Így megvan, mennyit szívott fel és az olaj üvegének oldalán meg tudod nézni a kalóriákat.
2023. júl. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!