Melyik a legjobb édesítőszer, aminek nincs mellékíze?
Figyelt kérdés
Napi két kávét iszom, nagyon édesen szeretem, de ez a sok cukor nem fér bele a kalóriakeretembe.2023. júl. 8. 15:56
2/13 A kérdező kommentje:
Sok benne a kalória. Illetve annyira nem jön be.
2023. júl. 8. 16:12
3/13 anonim válasza:
Lidl-s folyékony édesítőszer nekem bevált. 2-3 csepp belőle.
4/13 anonim válasza:
sajnos meg mindig az edesitoszer szamomra (folyekony formaban)
nem stevia meg egyebb ilyen - egeszsegesebb dolgok. A stevia pl kifejezetten keseru a kaveban
5/13 anonim válasza:
Csinàlj normàlis kàvét, abba nem kell cukor.
6/13 A kérdező kommentje:
Pont azt vettem.
2023. júl. 8. 20:57
7/13 anonim válasza:
Nekem az eritrit+stevia keverék vált be, de nem próbáltam kávéval, mert nem kávézom.
8/13 anonim válasza:
Nekem a stevia bevált, nem érzek mellékízt. Jól el kell keverni.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát én is steviát vettem, de szörnyű volt vele a kávé. Csak tudnám, hogy mit raknak ezekbe a protein pudingokba, mert azok is édesítőszerrel készülnek, és nagyon finomak.
2023. júl. 9. 08:55
10/13 anonim válasza:
Spar-os folyékony édesitő nekem teljesen jó. Az aszpartám sokkal jobb lenne, de azt nem kapni, vagy ha igen akkor nagyon drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!