Kenyér helyett ami ugyanolyan finom?
Lemérem, kb 70-80 gramm az a szelet. 😃 Hát,jó naaagy kell na. Vagy csak a pofám nagy? Hmmm...megkenni zsircsokkentet vajjal szoktam,vékonyan. Ez plusz a kávé kitart uzsonnaig ami egy alma. Ebédre hús valami zöld körettel vagy magában körét nélkül,vacsi változó,halkonzerv,virsli hasonló. Így férek bele a kalória keretembe. Ha néha befigyel egy szelet csoki is akkor máshol kell "kiéheznem".
Mindegy,így sem olyan sok persze,csak probalnek valahol fogni. 10 kilót már fogytam, még további 5 kellene. És próbálok olyan rendszert fenntartani amit hosszú távon is bírok. Edzeni szoktam,de az nem a fogyás miatt van hanem a jó közérzet miatt. Amikor emeltem a sportot hogy majd azzal fogyok csak még ehesebb lettem és végeredményben többet ettem mint amennyit felhasználtam,na meg a szabad időm is elment.Inkább tekerek hétvégente a gyerekekkel,ha van időm úszok egyet. Na de elkanyarodtam a kenyér témától.
Meg tudnád írni, mennyi a napi kereted? A napi kajád alapján nagyon alacsonynak tünik.
Emellett amit nagyon hiányolok, az a friss, nyers zöldségféle, cserébe szerintem túl sok fehérjét fogyasztasz. De amíg nem írsz pontosabb adatokat, csak saccolni tudok.
Ami meg a reggelit illeti, nekem is csak ez jöhet szóba, az édes vagy húsos, nehéz ételeket reggel nem birom megenni, a pirítós kevés vajjal meg egy bögre tejeskávé az, ami jól esik és nem vagyok éhes töle rövid idö múlva vagy nem kevereg töle a gymorom egész nap.
1300-1400 a keretem. 1600 lesz majd,ha sikerül elérnem a súlyom. Reggel nincs időm bíbelődni több reggelivel,ez is jó,hogy annyit sikerül,régen reggelizni sem szoktam,csak cigi (azóta leszoktam,és igen,valóban utána hoztam meg mert helyette nassoltam mint a szemét)
Zöldséget szoktam enni,de amilyen árak vannak,ritkán,inkább a gyerekek kapnak paprikát paradicsomot,ilyesmit.
Heti háromszor eszek csokit vagy sütit,plusz kb 200 kalória alkalmanként.lemondhatnek erről de annak az idegrendszerem látná kárát
mit raksz a kenyerre-az is szamit. maga az hogy megeszel 1-2 szelet kenyeret egy nap nem lenne akkora problema (hacsak nem akarsz szuper manokken alakot akkor el kell hagyni az biztos).
vaj , sajt , szalami...ezek elegge feldobjak a kcal tartalmat egy szelet kenyernek.
cottage cheese-t rakhatsz ra, turoval meg lehet kenni, kihagyod a vajat vagy cask vaj es so, avocadot ra kenni, stb stb stb.
ha a kenyeret nemtudod elhagyni a feltetet hagyd el illetve variald hogy az nagyon keves kcal legyen
Lehet itt javasolni bármit, semminek nem lesz olyan íze/állaga, mint a fehérkenyérnek.
Ha nem teszel erőfeszítéseket, nem fogsz lefogyni, ilyen egyszerű. Aki csokit meg kenyeret zabál, az így marad. Majd ha befejezted a rinyálást, elengedted a kajafüggőségedet, akkor le fogsz tudni fogyni. Addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!