Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan tudnék hasból fogyni?

Hogyan tudnék hasból fogyni?

Figyelt kérdés
Versenyszerűen kézilabdázom. Heti 4-5 edzés plusz a hétvégi meccsek. A combomból nagyon szépen fogyok viszont hasból semmit. Figyelek az étkezésre is de valahogy onnan nem megy. Valami tipp?

2023. márc. 28. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

"felülések, hasprés és plank segíthet hasi fogyásban"

Nem, nem segít. Erről pofáztunk eddig. Ne 2010-es Kiskegyed cikkekből tájékozódjatok sport és táplálkozás témakörben.

2023. márc. 28. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

A zsigeri zsírt szinte lehetetlen lefogyasztani.

Hiába izmos a hasam, az izom alatti zsírból nagyon kevés ment le 20 kiló fogyás után.

2023. márc. 28. 22:47
 13/16 anonim válasza:
0%
10-es tudod mi fog történni, ha hirtelen elkezd hasra gyúrni (felülés stb..) megnövekszik a hasi izomzat, ami még kijjebb nyomja a zsírt, tehát nagyobb lesz a hasa! Az ilyenek mint te hisznek pl a Bro Splitben is!
2023. márc. 29. 05:40
 14/16 anonim válasza:
46%
Zsírleszívás...
2023. márc. 29. 08:48
 15/16 NTBS ***** válasza:
45%
Sehogy. Sajnálom.
2023. márc. 29. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
A genetikán múlik, hogy a hastájékon mikor indul meg látványosabban. Ez mindenkinek más. Sajnos nem lehet befolyásolni. Van akinek az arcán látszik meg a fogyás először, másnak a mellein, a harmadiknak a lábain. Én pl pont derék-has környékéről fogytam látványosan az elején, mert ilyen alkat vagyok. ( Homokóra) Később kezdett látszani a csípőmön, a combjaimon, és a melleim fogytak a leglassabban. Még az arcom is ilyen -30-40 kg után kezdett vékonyodni.
2023. márc. 30. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!