1200 (max1500) kcal mégsem fogyok?
Négy és fel hete tartom az 1200 kcal-t az első két hétben fogytam 2,5 kilót aztán visszajött fel és megállt azóta egy dekat se.
Pajzsmirigy problémám van de szedek gyógyszert.
Napi 1 óra séta heti 3 pilatesz.
160 cm, 54 kg N
Még két kilót szeretnék fogyni hogy érhetném el?
Megszoktam, hogy 50-52 kiló vagyok úgy állnak jól a ruhám ahhoz képest az 56 ami amikor elkezdtem voltam az pont 4-6kg plusz tehát nem egy-két kg rol beszélgetünk Csak most szeretnek még minimum kettőt mert már le fogytam kettőt e úgy már elfogadható lenne.
Köszönöm megfogadom, hogy valamennyire próbálgatom csökkenteni még vagy többet mozogni.
Glutent nem eszem egyatalan, laktóz óvatosan.
Jók az értékeik 1,5-2 tsh.
De pl prolaktinom is magas volt múltkor lehet ilyenek is lassítanak vagy egyszerűen tényleg kevés súlyhoz még kevesebbet kell enni.
Köszönöm aki válaszolt, tanácsolta a többieknek nem azt kérdeztem ideális e a súlyom hanem, hogy iylen kevés kcal mellett miért nem fogyok.
Azért amiért én se fogynék. Mert alacsony vagy és kicsi az aktivitásod.
Egyeseknek nagyon beragadt ez az 1200, de belátható hogy nem lehet ugyanaz érvényes egy 180 meg egy 150 centis nőnek, holott mindkettőnek ezt ajánlják minimumnak.
Nézd meg ezt:
Jesszusom. Ne ajanlgassátok már feltételezhetően felnőtt embereknek, hogy 1200 kcal alatt fogyasszanak. Igen alacsony, megsúgom, én is. Még alacsonyabb is vagyok nála pár centivel. Igen, alacsonyként nehezebb fogyni, főleg ha csak pár kilóról van csak szó. Nagyon be van akadva az embereknél, hogy minimum fél kilót kell fogyni hetente. Miért kéne..? Miért kéne egy alacsony nem túlsúlyos embernek ugyanannyit fogynia kilókban hetente, mint egy magasnak jelentősebb felesleggel...? A testsúly 0,5-1%-a az egészséges fogyási ütem. Vagyis a heti 0,25 havi 1 kg számára, meg számomra is teljesen jó ütem. Nyilván nehezebb nyomon követni, ez a szívás része, és sokszor hiszi azt az ember, hogy nem halad, mivel ennyi fogyás valóban meg tud bújni a napi ingadozásban.
Kérdező, én maximum is az aktivitáson változtatnék, több séta, erősítés, amit akarsz, de nem ennék kevesebbet. Legyél türelmesebb, ha konzisztens vagy, akkor látszani fog az eredmény ennyi kalória mellett. Csak nem 1-2 hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!