Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Chicken McNuggets lehet enni...

Chicken McNuggets lehet enni ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés

Szerintem igen.

Szerintetek?

Pl délbe megeszek egy 9 db ost plusz hozzá 1db szósz.🤔🤷‍♀️

402kcal

21 zsir

27 szenhidrat

Szósz 1

125 kcal

13 zsír

2 szenhidrat

Napi 1200 kcalba boven belefer

Es még a szenhidratkeretem se meriti ki 🤷‍♀️🤷‍♀️

2023. jan. 25. 21:24
 1/7 A kérdező kommentje:

4 hét alatt -6 kg

Szerintem jól is haladok

2023. jan. 25. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
(Azert nem minden nap eszem!)
2023. jan. 25. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bármit ehetsz, csak azt mértékkel tedd.

Ha nagyon kívánod vagy hirtelen nincs más lehetőséged, edd meg nyugodtan. Mondjuk azzal számolj, hogy ezek gyorsan felszívódó kaják és nem sokkal később újra éhes leszel tőlük.

Törekedj arra, hogy próbálj minél egészségesebben étkezni, és amellett ha beleférnek még ilyenek mondjuk a napi keretbe, akkor ne érezd magad rosszul (és hogy ne legyek félreérthető, ha megadsz egy 1500 kcal napi értéket amiből 1200 kcal normál, egészséges kaja volt, simán ehetsz bűntudat nélkül egy csoki).

Bár ez attól is függ mennyire nézed a makrokat pluszban, mert akkor viszont nagyon nem mindegy miket eszel. Én arra figyelek egyedül, hogy a fehérjém magas legyen meg a limitet nagyjából tartsam be-bár napi szinten számolom a kcalkat, mégis a heti összesítőt nézem, és így próbálok nem folyton visszaesni, mint korábban annyiszor sikerült.

Én a helyedben azt az 1200as értéket megdobnám 1500re, mert nem fogod tudni tartani. Az tényleg nagyon kevés kaját jelent, a fehérjéd sem lesz meg úgy, néhány napig fogod csak bírni tartani, utána hirtelen fogsz rengeteget enni egy nap. Hidd el, ezeken már végigmentem és a saját magam kárán tanultam meg. Ha tartósan akarsz fogyni, azt lassan kell csinálni, hetente kevesebb fogyással-viszont így azok a leadott kg-k már nem fognak visszajönni.

2023. jan. 25. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként elkészitheted otthon olaj nélkül és akkor egészségesebb….rengeteg recept van fent angolul a neten.
2023. jan. 26. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ez egy valódi, finom és tápláló teljes ebéd kalóriamennyisége, ami után fél órával nem vagyok éhes.
2023. jan. 26. 18:59
 6/7 anonim válasza:
18%
Ha diéta, akkor felejtsd el az éttermezést. A gyorskajákat meg aztán végképp.
2023. jan. 26. 20:09
 7/7 anonim válasza:
66%
1200 kalória nagyon kevés, egy kisgyereknek elég maximum, minimum 1500at kéne enned, de még azt is kevesellem ha a hormonháztartásodat rendbe szeretnéd tartani, a kérdésre válaszolva meg nyugodtan egyél, mérték az érték, és semmit nem kell tiltólistára rakni vagy megvonni magadtól, nyilván jobb ha nem ezt ennéd nap mint nap, de párszor belefér :)
2023. febr. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!