Yaziósok!! Ti levonjátok a lépésekkel elégetett kalóriát?
Figyelt kérdés
Általában napi 10-13 ezer lépést teszek meg. Még az elején átlagos/közepes napi aktivitást adtam meg a kalóriák kalkulálásához. Azért nem szoktam levonni a lépésekkel elégetett kalóriát, mert szerintem már benne vannak a napi deficitemben amit a napi lépésekkel elégetek.
A sportokat/edzéseket amit direkt csinálok azt mindig naplózom.
Jól csinálom hogy nem írom be, vagy be kéne, mert akkor tobb kcalt kene ennem?
2023. jan. 23. 20:08
A kérdező szavazást indított:
Be kellene írni
Jól csinálod, nem kell beírni
23 szavazat
1/4 anonim válasza:
Én se szoktam beírni, de szerintem igazából mindegy hogy most konkrétan beírod vagy sem, a lényeg hogy ha a mostani fogyási tempód neked megfelel, akkor jó ez így. Viszont ha túl gyorsan fogysz, akkor valamennyivel egyél többet.
2/4 anonim válasza:
Nem kell, az sztem megfelel az atlagos napinak. Meg ugyis csak korubeluli erteket kapsz ami nem is igaz mindenkire. Pl en 25-30 korul szoktam. Heti 4x13 ora nehez fizikai melo melett 4x1,5 orat edzek. Bejeloltem a legnagyobb aktivitast amit lehet, kitoltottem mindent es ami szerinte tomegnovelesre eleg az a valosagban nekem max szintentartasra, de meg arra se eleg...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. jan. 24. 12:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!