Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel mit tudnék csinálni?

Ezzel mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

1400 körül van a napi kalóriabevitelem de ebből általában csak 1000-et vagy kevesebbet fogyasztok el naponta.

Nem direkt, eszek normálisan, de egyszerűen mindig ennyi jön ki, ez probléma?

2023. jan. 19. 18:40
1 2
 1/19 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy probléma.Miket és mennyit ezsel mennyiségileg?
2023. jan. 19. 19:40
 2/19 A kérdező kommentje:

Zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat, tojást is pl, leveseket, főzelékeket, edeset is szoktam pl turorudi vagy pár db keksz, kiflit kenyeret.

5x eszem egy nap de ebből a tízórai pl a turorudi, uzsonnara pedig gyümölcsöt.

Ennél többet viszont már nem bírok enni, de mindig kevesebb jön ki mint 1400

2023. jan. 19. 19:49
 3/19 anonim válasza:
100%
Ahogy látom elég vegyesen eszel,és bőven elég az 5x étkezés.Esetleg azt csinálhatod ha nagyon szeretnéd tartani a kaloria számot (bár ennyi deficit bele is fér szerintem),hogy valamiből egy picit többet eszel.
2023. jan. 19. 19:53
 4/19 A kérdező kommentje:

Igen igyekszem nem egyhangúan enni, mert arra hamar raunnek és nem is tenne valami jót szerintem.

Gondolom amúgy akkor lenne ebből probléma, hogy kevesebbet eszem 1400-nál ha levesen, zoldsegen meg hasonló kajakon élnek egész nap, magyaran nem lenne változatos.

2023. jan. 19. 20:07
 5/19 anonim ***** válasza:

Fogysz tôle hosszútávon? 1-2 havonta?

Ha igen, és nem akarsz fogyni, akkor többet kéne enned.

2023. jan. 19. 20:10
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom, most kezdtem el igazából egy hete, ennyi idő alatt tuti nem fogyok.

Fogyni szeretnék amúgy, de nem akarom megbetegiteni a szervezetem ha esetleg ez káros, hogy csak ennyit viszek be

2023. jan. 19. 20:12
 7/19 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem amikor valakin felesleg van, akkor lehetetlen, hogy hirtelen elkezd éhezési kalóriát enni, és azt mondja, hogy egyszerűen nem bír többet enni. De bírsz, hiszen valamitől feljöttek a kilók.

Szóval ilyenkor vagy rosszul számolsz, vagy becsapod magad.

2023. jan. 19. 21:21
 8/19 Flagstaff ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy jól számolsz? Hogyan számolod ki pl. a kekszek kalóriáját?
2023. jan. 19. 21:49
 9/19 anonim ***** válasza:

Nézegesd a testsúlyod néhány naponta, reggel, ugyannanyi ruhában, ürítés után, evés elôtt és jegyezd le minden alkalommal. Néhány hét után írd meg, fogytál-e.

Ha fogytál, akkor jól számoltad, és örülj, hogy nincs nagy étvágyad.

Simán lehet, hogy az egészséges kajából nem bírsz annyit megenni (nekem is így volt, pedig nekem tömegelnem kell).

2023. jan. 19. 21:51
 10/19 A kérdező kommentje:
Régen sem bírtam sokat enni, csak nem mozogtam.
2023. jan. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!