Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez így sok?...

Szerintetek ez így sok? Ma ezeket ettem: fél banán,egy alma,sulis milánói, és egy cukormentes müzlit ami 67 kalória Aztán estére eszek még egy muzlit.

Figyelt kérdés

2023. jan. 11. 16:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
FEHERJE honnan es mibol lesz? Szenhidratokkal fogyni, amibol a banan pl gyors ch .... Ne ugraltasd az inzulinszintedet es probalj utana olvasni annak, mi a kulonbseg az izombol es a zsirbol fogyas kozt.
2023. jan. 11. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Élhetetlen. Nagyon kevés, tápanyaghiányos, és egészségtelen.
2023. jan. 11. 22:19
 13/17 Metionin ***** válasza:
88%
Ez úgy az ebédem lenne :D létfenntartáshoz is kevés kalória szerintem, pedig én kicsi vagyok.
2023. jan. 11. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
Le fog adni így is pár kilót, jól kiéhezteti magát, aztán 2-3x annyit szed majd vissza, mert nem lehet élni ezekkel a morzsákkal. Nem tudom, miért nem lehet felfogni, hogy ez hova vezet, és mennyire káros :( Pedig annyira sok helyen és olyan részletesen le van ez írva! A biológiát nem fogja tudni becsapni, még ha saját magát át is veri, és egyszer eléri a súlyt, amit akar, úgy 2 napra... aztán 2 évre megint nem. Nem érné meg jobban fordítva?
2023. jan. 11. 22:36
 15/17 Metionin ***** válasza:
86%
15. Ez igaz, anyám is így jojózott vagy 10 évig mire feladta.
2023. jan. 11. 22:38
 16/17 NTBS ***** válasza:
Nem, nagyon kevés.
2023. jan. 13. 07:04
 17/17 anonim válasza:
Ne csak akkor egyél ha éhes vagy,inkább egyél többször a nap folyamán kis adagokban. Ja és kiegyensúlyozottan,tehát kellő szénhidrát,zsír,vitamin, fehérje mindíg legyen mindből egy adott étkezésben. Vacsit elhagyhatod.ha nem eszel túl sok szénhidrátot,és persze sportolsz, akkor az már jó.
2023. febr. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!