Lehetséges hogy ebben az egészben csak ennyi kalória van?
Figyelt kérdés
Cukormentes mandulatej 100ml/14kcal
Chia mag 15g/70kcal
Alma 1db/80kcal
Minestrone leves 180kcal
Mármint tudom hogy ez így hülye kérdés, de nem tudom elhinni, hogy ez az egész max 400kcal😅
2022. dec. 29. 00:50
1/9 anonim válasza:
Igen, persze. Remélem nem az egész napi étkezésed!
2/9 A kérdező kommentje:
1. Természetesen nem😅 csak nasi féleségek
2022. dec. 29. 01:14
3/9 anonim válasza:
Alma az csak 50 kcal, dehogyis 80. A többiről nem tudok nyilatkozni, olyanokat nem fogyasztok.
4/9 anonim válasza:
most ez komoly, hogy 15 g? tudod te mennyi az? még az ízét sem érzed b+
5/9 anonim válasza:
3: Az alma nyilván méretfüggő, de a 80 reális lehet egy nagyobb darabnál.
6/9 anonim válasza:
A gyümölcsökben általában nincs olyan sok kalória máshoz viszonyítva. Nyilván vannak egy kissé kalóriadúsabbak (pl. datolya), meg méretfüggő is, de ha pl. megeszel egy almát, narancsot, körtét, stb. akkor igazából simán meg lehet, hogy azzal csak 50-60 kalóriát viszel be (méretfüggő nyilván). A levesek pedig alapjáraton véve szintén nem kalóriadúsak, de attól függ hogy eszed. Nyilván ha sok benne a tészta, akkor a tészta jelenti benne a kalóriákat. Meg a minestroneban ha jól tudom leginkább zöldségek vannak, amik szintén nem tartalmaznak sok kalóriát, általában tényleg a tészta az, ami megtudja dobni a levesek kalóriatartalmát.
7/9 anonim válasza:
Nekem inkább soknak tűnik. Ennyi kalória negyed kiló sonkában van.
9/9 anonim válasza:
ha ez van ráírva, akkor ennyi :) elég reálisnak tűnik, tekintve hogy cserébe nem is adnak sok energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!