Lidl diós bejgli 46%-os töltéssel mennyi kalória lehet?
Ma vettem de ennek nem tünteik fel online a tartalmát. Erről van szó: [link]
350-450 körül tippelnek az interneten. Valaki tud pontosabbat?
Miért kell ráeőltetnetek a saját életmódotokat egy másik emberre?
Én vagyok a legnagyobb ellensége a mániákus kalóriaszámolgatásnak, mindenhol igyekszem felhívni a figyelmet, hogy nem ez az egyetlen módszer, csak itt a gyakorin már mindenre rögtön ezt vágják rá, hogy számolj kalóriát (érdekes módon, ott is mindig 0-ra vagyok pontozva, meg itt is , hehe) de attól, hogy valaki szeretné tudni (igen, karácsonykor is, mitől más, mint bármilyen másik nap az évben?), hogy kb. mennyit eszik, azzal mi a baj, komolyan kérdezem.
Sok!
Én úgy gondolom, hogy aki fogyózik, az jobban teszi, ha egyáltalán nem eszik cukrosat, mert megjön az étvágya....
Ez nem normális, sajnálom.
Ugyanolyan étkezési zavarnak minősül, mint a "tiszta étkezés", a paleo, vagy bármi, amiben megvonsz magadtól dolgokat vagy kényszeresen minden nap számolsz.
Igen, a nagyon menő fitnesszguruk is mind étkezési zavarosak, mert rigid, monoton, mindent számolgató étrendet folytatnak - ha 1600 ha 2600 kcal, az lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!