Ha egy hónapon keresztül csak 800 kcal-t eszem/nap,egy hónap alatt le adhatok 5 kg-t? 18/L,153 cm,42 kg
A link, ami alapján számoltam
Lehet, de ne csináld!
42 kilógrammal már tökéletes vagy, nem kell már fogynod egy szemernyit se. 42 kg-nál nem érdemes lejjebb menni. És a 37 kg már nagyon veszélyes lenne!
Én BMI-t itt szoktam számolni, itt részletesebb a besorolás, az alsó értékeknél nem csak annyival rendezik le, hogy "sovány" és ennyi:
42 kg-mal: BMI = 17.94 kg/m2 (enyhén sovány)
37 kg-mal: BMI = 15.81 kg/m2 (súlyosan sovány!)
Az ideális testsúlyod 43.3 - 58.5 kg között van.
Besorolások:
Súlyosan sovány (BMI: kisebb, mint 16.0)
Közepesen sovány (BMI: 16.0 - 17.0)
Enyhén sovány (BMI: 17.0 - 18.5)
Egészséges (BMI: 18.5 - 25.0)
Túlsúlyos (BMI: 25.0 - 30.0)
Enyhén elhízott (BMI: 30.0 - 35.0)
Közepesen elhízott (BMI: 35.0 - 40.0)
Súlyosan elhízott (BMI: nagyobb, mint 40.0)
Nagyon helytelenül gondolkozol!
Ne akarj Barbi baba lenni!
Nézd meg a fentebbi számításokat és az ottani kilókat igyekezz megtartani.
Ha 18 évesen ezen a szinten tartasz, akkor nem jósolok neked túl sok jót az életben.
Te most tényleg azt hiszed, hogy csinos leszel gebén? Az egészségtelenül vékonyság már nem menő. Most a divat a fitnesz. Kérj időpontot pszichológusnál, utána pedig húzz le 10 km-t futni, hogy kitisztuljon a fejed, mert tele van a nagy sötétséggel.
Anyukám volt 42 kg 149 centihez.
Szóval neked inkább 45 kg körül kéne lenned.
De felőlem, fogyj le 37 kg-ra, akkor legalább bekerülsz a kórházba, ahol észhez fognak téríteni téged. Rosszabb esetben meghalsz, dehát ugye azt kit érdekel, ugye? Mert aztán téged biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!