Ha a szintentartasom 1850 kaloria, es en 1300 kaloriat eszek minden nap neha neha edzessel, akkor ha elertem a kivant testsulyt es elkezdek ujra szintentartasnyi kaloriat enni, jobban fogok hizni mert a testem azt hitte hogy eheztem?
egyik ismerosom azt mondta kevesett evett sok tornaval aztan amikor abbahagyta nagyon sokat felszedett es azt mondta azert mert "ehezett" a teste ezt eszrevette es amikor ujra elkezdett tobbet enni konnyebben jott fel a zsir mert raktarozta a teste, akkor is ha ez a szintentartasos keretben benne volt.
ez igaz?
(74kgrol indultam, most 67 vagyok, 60ig megyek)
szoval ha elertem a 60at es elkezdek szinntentartasnyi kaloriat enni hizni fogok?
Nem teljesen igy van de majdnem. Ha eléred a celodat, mivel kisebb lesz a tested, ezert nem 1850 lesz a sultyratasi kaloriad, hanem kevesebb, pl 1700 korul. Fogyás utan pedig fokozatosan emelve eddig el tudsz menni anelkul hkgy hizzak es ha minden nap ennyit eszel, meg fogod tartani a sulyod.
Az ismerosod valoszinuleg sokkal tobbet evett mint kellett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!