Miért híztam 2 nap alatt fél kilót és miért nem tudok egyáltalán fogyni?
Nagyon régóta próbálok lefogyni, mivel 20-25 kg túlsúlyom van ezért megterhelő fizikai aktivitást nem végzek, csak sétálok.
Leginkább kalóriaszámolással próbálok fogyni, pár éve már leadtam 10 kgt vele, csak 1 év alatt sajna lassacskán visszakúszott az egész. Azóta próbálok megint lefogyni de egyszerűen nem működik ugyanazzal a módszerrel. Próbáltam már kevesebb kalóriával, de mindenki azt tanácsolta hogy az nem jó, akkor próbáltam többel sport mellett, most az időszakos böjtöt kezdtem el, hogy csak délután 2-ig eszek, és azután már nem, természetesen akkor is ügyelve a kalóriára. Az utóbbi pár napban családdal mászkáltunk mindenfelé, voltak nagy evések, de én direkt kimaradtam belőle, igyekeztem a normál kereteken belül maradni, és este már szintén nem enni, emellett egész nap gyalogoltunk, mégis 2 nap alatt több mint fél kiló feljött, és hetek óta egyáltalán nem fogyok, ahogy korábban sem.
Valaki átlátja ezt hogy miért lehet? mert én már beleőrülök hogy nem bírok egyszerűen lefogyni
87.6 kg vagy és 165 cm..
Fél kiló az semmi. 3 kiló is feljöhet pl mensi előtt 8-10 nappal es csak a vérzés után megy vissza.
Ne két napos keretet nézz, hanem egy-két heteset. En ma 6 dekával több vagyok mint tegnap de csak azért mert későn vacsorátam, ráadásul szénhidrátúsat, tehát ideiglenes vízvisszatartásról van szó. Tudom hogy ez nem tartós hízás.
Amikor 87 kiló voltam (153cm) akkor az edzőm felvitte a kalóriám 1700ra (heti 2x 60 perc edzés mellett) és azon fogytam nagyon sokáig. Annál kevesebbet te se egyél.
És minden nap ugyanannyit egyél. Tartsd 3 hétig a kalóriakereted és meglátod, meghozza az eredményt. Az első eredmények után meg több motivációd is lesz folytatni.
De ha már fogytál akkor tudod hogy nem futóverseny hanem egy lassú és nehéz folyamat
#1 gondoltam már erre is, pont a minap nézegettem egy erre irányuló laborvizsgálatot, erősen gondolkodom, hogy megcsináltatom, mert ez így már tarthatatlan, egyre kétségbeesettebb vagyok
#2 köszönöm, de ezzel nem mondtál újat, mint említettem egyszer már sikerült fogyni, tudom hogy működik ez a folyamat, valamint leírtam, hogy időszakos böjtön vagyok jelenleg, tehát este, sőt délután 3 után már egyáltalán nem eszem, valamint ami eszem, azt is megválogatom
#3 hidd el, amit leírtál, ugyanezeket csináltam anno, éppen ezért fogytam le, ráadásul olyan jól működött a étrendváltás, hogy szinte semmit nem sportoltam mert iskola miatt nem volt időm, és mégis lefogytam
#4 ezzel is tisztában vagyok, de jelenleg a ciklusom nem azon szakaszában járok, és nem tartom normálisnak hogy lányok esetében minden súlynövekedést erre kell fogni, és azt is megírtam hogy már több hete nem így alakul a súlyom, sőt igazából már több éve, mióta újra próbálok lefogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!