Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Kezdek anorexiás lenni?

Kezdek anorexiás lenni?

Figyelt kérdés
A fogyókúrámat másfél hónapja kezdtem. Annyian cseszegettek már életemben a súlyom miatt, hogy megelégeltem. 160cm 82 kilóról indultam. Most 160cm 70 kilónál tartok. Kezdetben rengeteget mozogtam , 1000 kalóriát ettem egy nap. Most már keveset mozgok mert össze esek. 500 kalória vagy az alatt eszem, vannak olyan napok amikor semmit. Bűntudatom van ha eszem, de leginkább akkor mikor nem korog a hasam. Kezdek anorexiás lenni?
2022. júl. 27. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Igen.
2022. júl. 27. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Újra kell kezdeni az egész fogyósdit. Ne fogyózz, hanem válts életmódot. Heti 5-6x1 óra sport, előre betervezett kaják, összeszámolva, és például kijön egy 1300 kalória. Ne is nézd a súlyt naponta. Ha meg van tervezve minden, egyszerűbb lesz. Aztán türelem és kitartás kell.
2022. júl. 27. 15:41
 3/5 anonim válasza:
100%
Igen.
2022. júl. 27. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdesz az lenni, már az vagy.
2022. júl. 27. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen csak ami a legrosszabb,hogy az anorexia előbb-utóbb bulimiába megy àt
2022. júl. 29. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!