Ez normális? Hogyan lehet annyit enni?
Hogy bírnak az emberek 2000+ kcalt enni? Éhes vagy vagy eszel, mert kell?
Én 1400-at eszek és teljesen jóllakom, csak amikor felkelek reggel akkor vagyok nagyon éhes és az első dolgom a reggeli, de napközben mindig tele vagyok.
Ezen mar en is gondolkoztam :) 167 cm es 53 kg vagyok, heti 4-4,5 orat sportolok, gyalog vagy biciklivel jarok mindenhova. En is kb 1400 kaloriaval lakok jol, es nem tiltom magam semmitol. Multkor voltam in-body meresen, ami megfelelo kalorianak 2200-t irt. Ennyi biztosan nem menne.
Ezert szoktam en is eltunodni, hogy hogyan lehet annyit enni.
Nem szoktam számolgatni, hány kalóriát eszek, de azt tudom, hogy 2000 kalória még épp az éhhalálhoz elég, szóval olyan 4-5 ezret eszek szerintem.
Szeretek jókat, finomakat enni, és nem szeretek éhezni.
El nem tudom képzelni, hogy lehet kibírni 1400 kalóriával, annyit egy hörcsög eszik, vagy esetleg a guppijaink.
Te beteg vagy, aranyom.
"De nekem az 1400 is néha sok és lehet, hogy túl laktató ételeket eszem és azért? "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jó dolog is az a net a diliházban!
amúgy gyerekek...Értem én h nem telik rá...De annyira megsajnáltalak benneteket, hogy esküszöm meghívlak és veszek nektek egy tál FINOM ételt...amitől végre felfogjátok, hogy mi a jó az evésben.
Ha legelnem kéne, én sem élvezném.
Az ilyen fajták mint te, igazából csak hozzá vannak szokva, össze van szűkülve a gyomruk. Egyetemen én is napi 2 szendviccsel meg egy csokival lakattam jól magam évekig, nem is hiányzott a kaja, nem éreztem magam éhesnek, vagy gyengének.
Aztán elkezdtem dolgozni, lett stabil kapcsolatom, családom. Megtanultam úgy enni, ahogy mások és rájöttem, hogy baromi sovány voltam és kb koplaltattam a testem. 10 kilót híztam azzal, hogy már megeszem a rendes napi adagomat, van reggeli, ebéd, vacsora, közte gyümölcs, vagy csoki (:D) és még így sem vagyok kövér, S-es cuccokat hordok. És éhes is vagyok. Szinte mindig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!