Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy egyek többet (több...

Hogy egyek többet (több kalóriát) hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés
Számolom a kalóriákat, anorexiából gyógyultam, amikor recovery-n voltam volt, hogy a 2600 kalórián sem híztam már. Viszont mióta TELJESEN GYÓGYULT vagyok, azóta 1200 kalórián tartom a súlyom. Heti 3x edzek. (Most van még 2 hét szünet, mert kificamodott a vállam) a kérdésem igazából az lenne, hogy hogy toljam fel a kalória keretemet 1600 körülire úgy, hogy ne hízzak? Most pont jó súlyban vagyok, amin csinosnak érzem magam, menstruálok, boldog vagyok és energikus is. Az emésztésem is jó.

#kalória #evés #Ne hízzak
2022. jún. 19. 20:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Jól érzed hogy kicsit feljebb kell menjen. Fokozatosan csináld. Kb 5 napig vagy egy hétig emeld 50 kslóriával, majd ugyanilyen időközönként még 50-nel. Így nem zavarod meg a tested
2022. jún. 19. 20:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Így a súlyomon fog látszódni a változás?
2022. jún. 19. 20:42
 3/18 A kérdező kommentje:

Igazából azért szeretnék többet enni, mert úgy érzem finomabbakat tudnék enni ha kicsit magasabb lenne a napi keretem. Nem édességre gondolok, azt nem eszek. A nasim nekem a magvak-aszalt gyümi-gyümi

De pl grillsajtot régóta nem ettem mert nem nagyon férne bele a keretembe úgy, hogy jól lakjak

2022. jún. 19. 20:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gyógyult, éhezteted magad
2022. jún. 19. 21:28
 5/18 anonim ***** válasza:
30%

Kell nézni a kalóriát?

Nem is tudtam.

Csak úgy enni szoktam.

2022. jún. 19. 21:47
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Igen, a gyógyultság az én olvasatomban is ezt jelentené, hogy csak eszel. Simán, mint az emberek.
2022. jún. 19. 22:30
 7/18 anonim ***** válasza:
26%
Nem fogsz hízni ha lassan viszed fel a kereted és hagyod a tested alkalmazkodni. Amikor meg gond nélkül tartod az 1600 kcalt akkor szép lasdan el lehet hagyni a számolást is. Pl eloszor csak a nap elejet nezed es a veget mar nem stb
2022. jún. 19. 22:47
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
Továbbra is görcsösen számolgatod a kalóriákat, 1200 az még mindig koplalás, szóval közel se vagy a gyógyuláshoz. Egyél többet, egészséges, teljes értékű ételeket, és tanulj meg normálisan élni. Ne kcalt számolgass. Ez is beteges dolog. Nem csak az, hogy éhezteted magad. Alakíts ki egészseges kapcsolatot az evéssel.
2022. jún. 20. 00:26
 9/18 A kérdező kommentje:
Azért nézem a kalóriákat, mert nem akarom az elért formámat elveszíteni. 1 év alatt rengeteget izmosodtam, szóval nem híztam hanem főleg izomban jött fel ez a kg.
2022. jún. 20. 06:33
 10/18 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy és hány kiló?

Ha több kalóriát viszel be, és nem égeted el, hízni fogsz, ez ilyen.

Miért ne férne bele a grillsajt a keretedbe?

2022. jún. 20. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!