Hogy egyek többet (több kalóriát) hogy ne hízzak?
Figyelt kérdés
Számolom a kalóriákat, anorexiából gyógyultam, amikor recovery-n voltam volt, hogy a 2600 kalórián sem híztam már. Viszont mióta TELJESEN GYÓGYULT vagyok, azóta 1200 kalórián tartom a súlyom. Heti 3x edzek. (Most van még 2 hét szünet, mert kificamodott a vállam) a kérdésem igazából az lenne, hogy hogy toljam fel a kalória keretemet 1600 körülire úgy, hogy ne hízzak? Most pont jó súlyban vagyok, amin csinosnak érzem magam, menstruálok, boldog vagyok és energikus is. Az emésztésem is jó.2022. jún. 19. 20:08
1/18 anonim válasza:
Jól érzed hogy kicsit feljebb kell menjen. Fokozatosan csináld. Kb 5 napig vagy egy hétig emeld 50 kslóriával, majd ugyanilyen időközönként még 50-nel. Így nem zavarod meg a tested
2/18 A kérdező kommentje:
Így a súlyomon fog látszódni a változás?
2022. jún. 19. 20:42
3/18 A kérdező kommentje:
Igazából azért szeretnék többet enni, mert úgy érzem finomabbakat tudnék enni ha kicsit magasabb lenne a napi keretem. Nem édességre gondolok, azt nem eszek. A nasim nekem a magvak-aszalt gyümi-gyümi
De pl grillsajtot régóta nem ettem mert nem nagyon férne bele a keretembe úgy, hogy jól lakjak
2022. jún. 19. 20:43
4/18 anonim válasza:
Nem vagy gyógyult, éhezteted magad
5/18 anonim válasza:
Kell nézni a kalóriát?
Nem is tudtam.
Csak úgy enni szoktam.
6/18 anonim válasza:
Igen, a gyógyultság az én olvasatomban is ezt jelentené, hogy csak eszel. Simán, mint az emberek.
7/18 anonim válasza:
Nem fogsz hízni ha lassan viszed fel a kereted és hagyod a tested alkalmazkodni. Amikor meg gond nélkül tartod az 1600 kcalt akkor szép lasdan el lehet hagyni a számolást is. Pl eloszor csak a nap elejet nezed es a veget mar nem stb
8/18 anonim válasza:
Továbbra is görcsösen számolgatod a kalóriákat, 1200 az még mindig koplalás, szóval közel se vagy a gyógyuláshoz. Egyél többet, egészséges, teljes értékű ételeket, és tanulj meg normálisan élni. Ne kcalt számolgass. Ez is beteges dolog. Nem csak az, hogy éhezteted magad. Alakíts ki egészseges kapcsolatot az evéssel.
9/18 A kérdező kommentje:
Azért nézem a kalóriákat, mert nem akarom az elért formámat elveszíteni. 1 év alatt rengeteget izmosodtam, szóval nem híztam hanem főleg izomban jött fel ez a kg.
2022. jún. 20. 06:33
10/18 anonim válasza:
Milyen magas vagy és hány kiló?
Ha több kalóriát viszel be, és nem égeted el, hízni fogsz, ez ilyen.
Miért ne férne bele a grillsajt a keretedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!