A tejben sok a kalória? Számít nagyon mennyi tejet iszok?
1,5% tejet szoktam venni.
Kávéba szoktam elég sokat használni. Pennybe van az a jegeskávé por, azt is iszok néha.
Fontos ennek is a kalóriája? Vagy elhanyagolható?
Mindennek fontos a kalóriája, amennyiben diétában vagy, ez értelemszerű. Két deci 1,5%-os tejben nagyjából 100 kcal van. Fél literben nagyjából 250 kcal. Nem tudom, hogy hány deci tejet szoktál fogyasztani naponta, de értelemszerűen számold, pár száz kcal ezzel is összejöhet simán.
Azt meg mi nem tudjuk, hogy pontosam melyik jegeskávé port vásárolod, és azt sem, hogy abban mennyi kcal van. Nézd meg a tasakon vagy a zacskón, rajta kell lennie. Célszerű mindent számolni diétában, hiszen pont azok az emberek szoktak panaszkodni arra, hogy ők igenis kalóriadeficitben vannak, mégse fogynak, akik szemre mérnek ki mindent, érzésre esznek/isznak mindent, valamit számolnak, valamit nem, aztán kiderül, hogy 400 kcal többletben vannak.
De egyébként nem tartom valószínűnek, hogy pont azon az egy-két deci tejen és azon a jegeskávé poron fog múlni a kalóriakereted betartása, illetve a diétád.
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Szerintem akkor el is hagyom.
Tényleg üres kalória hisz nem lakok jól vele csak az íze miatt iszom, de nem szokott hiányozni ha pl. egy hétig nem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!