Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Normál vércukorszint mellett...

Normál vércukorszint mellett nagyon éhes vagyok. Mi a gond velem?

Figyelt kérdés

IR vagyok, majdhogynem cukorbeteg.

Elkezdtem a diétát, 160 g ch, 1400 kcal. Amióta tartom, folyamatosan éhes vagyok. Ha eszek egy kockacukrot, minden rendben, elmúlik az éhség órákra.

Olyan mintha a magas cukorszint lenne nekem a normális, ha alacsonyabb (=másoknak normális), akkor én farkaséhes vagyok.

2022. máj. 16. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Ugyanígy vagyok vele IR-esként, én ezt úgy fogalmaztam meg, hogy "fejben" vagyok éhes. Hiába volt úgy összeállítva az étrendem, hogy három óránként enni, sokszor éhes se voltam addigra, de rengetegszer voltam vele úgy, hogy ültem a tonhal meg a saláta felett, hogy már tele a gyomrom, és úristen de megennék valami szénhidrátbombát.

(Pedig én még édesszájú se vagyok.) Egyszerűen akármennyit ettem, folyton éhesnek éreztem magam, csak a szemét kajáktól nem.

Aki nincs benne ebben, az nem fogja megérteni sajnos. Egyértelműen az IR az oka, és olyan önuralom kell hozzá, ami nekem nincs.

2022. máj. 16. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:

1400kcal kb koplalás kategória, 160g ch meg hát IR mellett sokaknak túl sok, főleg ha fogyásra is szükség van.

Ha sokat vagy éhes, próbálj változtatni a tápanyagarányokon. Én is IRes vagyok és nekem ez segített a túl gyakori indokolatlan éhségemen, hogy arányaiban több zsírt, fehérjét, és kevés szénhidrátot kezdtem el enni. Azóta elég a 3 főétkezés, mert kevesebbszer vagyok éhes, és nem mellesleg a súlyfeleslegemtől is megszabadultam ( mert nekem volt az is)

2022. máj. 17. 00:31
 13/13 anonim ***** válasza:
A zsírbevitelt emelném, a szénhidrátot meg visszafognám. A cukorbetegeknek ajánlott 160 g ch rengeteg, hiába ajánlják bevett szokásként.
2022. máj. 18. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!