Kovinak hogy sikerült lefogynia?
Senkisem tudja milyen technikát használt.Azért felfoghatatlan számomra ennyit leadni.Én még 15 kilónak is örülnék.
Nem mindenki villámdiétákkal fogy le, amit aztán reklámoz (sőt, villámdiétákkal sztem senki nem fogy le tartósan, meg ennyit).
Ha simán kalóriadeficitben evett es sportolt, azon nincs mit reklámozni, és valszeg ez történt, mert írják is, hogy életmódot váltott.
Kovi az elmúlt 10 évben nagyjából 3-5 fogyókúrás módszert népszerűsített...
Mindegyikre megesküdött, aztán egyszer csak már egy másikat reklámozott.
Számomra nem túl hiteles ember ebből a szempontból.
Én arra se vennék mérget, hogy a jobb oldali képen is ő van.
Nagyon sok részlet eltér a két arc között. Szája, orra, szeme, füle, álla hossza másmilyen. A szemöldökét is próbálták leutánozni, csa a jobb oldalin sokkal tömöttebb, szőrősebb. Formája is más. Bajusza is sokkal tömöttebb. A szőrzeten nem nagyon lehet változtatni, mármint hogy erősebb legyen, ha eleve kevés, mint a bal képen. A bőrszíne is más. A baloldali rózsaszínes, a jobb oldali sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!