Ezt így nem tudjuk megmondani. Kalória deficitbe vagy? Mennyi a kereted?
Szerintem egyébként nem sok, bár ha külön nézzük például a cukrot, akkor az volt rendesen:D
De ha deficit szerint vagy és esetleg kicsit többet vittél be akkor mozogd le:)
2022. ápr. 3. 11:16
2/11 anonim válasza:
Nem sok, inkább kevés, nincs 1000 kcal csak túl sok édességet eszel.
1 szem gumicukor tuti nem 86kcal.
Este miért nem eszel főtt tojást/rántottál, vagy egy szelet kenyeret sonkával zöldségekkel?
2022. ápr. 3. 11:25
3/11 anonim válasza:
Nem sok, csak szar, tele értelmetlen CHval, ami megtúráztatja a cukrod majd egy óra múlva éhes vagy tőle. Eleve ha diétázik valaki, mi a bánatért eszik oreot reggelire?
2022. ápr. 3. 11:35
4/11 anonim válasza:
Te miről dumálsz? Én ha megeszek egy gyrost biztos nem vagyok éhes egy óra múlva... sőt, egész nap.
2022. ápr. 3. 11:58
5/11 anonim válasza:
4: hát nem a gyrosról beszéltem, hanem az állítólagos reggeliről meg vacsoráról. Ami jobban hasonlít egy 6éves gyerek édesség dugikészletére, mint egy felnőtt ember étkezésére.
2022. ápr. 3. 12:16
6/11 anonim válasza:
reggeli kb 350kcal , ebéd: 600kcal max. vacsi 112kcal ez ennyi lenne kb. plusz az a kis gumicukor max 20kcal ez így összesen:1100kcal kb. mièrt lenne ez sok mennyit akarsz enni?
2022. ápr. 3. 13:14
7/11 anonim válasza:
Hát én éhenhalnék ennyitől, de nem tudhatjuk, te milyen magas és nehéz vagy.
2022. ápr. 3. 13:14
8/11 anonim válasza:
Ehetnéd az activiát uzsira, vacsira meg rántotta/tükörtojás egy szelet kenyérrel és sok zöldséggel. Még így is kereten belül maradnál és több tápanyag lenne a napi beviteledben.
2022. ápr. 3. 13:16
9/11 anonim válasza:
Hát ez így elég hozzá nem értésre utal. Amikor az ember fogja a szr kajáit amivel eddig elhízott és olyan keveset eszik belőlük, hogy az koplalás. Szóval: étrendváltoztatás kéne mert ez így hiánybetegség és minőségi éhezés lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!