Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sokat ettem tegnap? Ma mennyit...

Sokat ettem tegnap? Ma mennyit ehetek?

Figyelt kérdés

Reggelire ettem egy 30grammos túrórudit.

Délután pedig Aldis pápai hús disznótoros csomagból fél db sütni való kolbászt egy zsemlével.

Sajnos az apám a hurkákat már megette, pedig az nem lett volna olyan zsíros, mint a kolbász.

2022. márc. 30. 05:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Örülök hogy sikerült elerned a célod de mostmár egyél normálisan mert még növésben vagy és hosszú távon problémád lesz ebből . Nagyon el tudja rontani az ember szervezetét ez, főleg tini korban.
2022. ápr. 4. 18:41
 32/36 anonim ***** válasza:
70%
6 kg izommal vagy kevesebb, ugyanolyan zsíros maradtál.
2022. ápr. 4. 18:45
 33/36 A kérdező kommentje:
Holnaptól elkezdek kicsit többet enni.
2022. ápr. 4. 19:02
 34/36 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem miért nem lehet egészségesen enni. Nyugodtan egyél rudit, de ne az legyen az egész napos kajád.
2022. ápr. 4. 23:51
 35/36 anonim ***** válasza:
26%
32-es, ezzel rohadtul nem segítesz, amikor azt látod hogy egy 16 éves lány érezteti magát akkor nem kéne még rá direkt zsírosnak hívni. Kérdező kérlek látogass el egy pszichológushoz. Hidd el, sokat tud segíteni.
2022. ápr. 5. 00:33
 36/36 anonim ***** válasza:
76%
Én azt látom, hogy egy 16 éves az itt kapott negatív figyelemre veri a fszát, pedig próbáltunk neki segíteni, de mindenki hülye csak ő helikopter.
2022. ápr. 5. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!