Sokat ettem tegnap? Ma mennyit ehetek?
Reggelire ettem egy 30grammos túrórudit.
Délután pedig Aldis pápai hús disznótoros csomagból fél db sütni való kolbászt egy zsemlével.
Sajnos az apám a hurkákat már megette, pedig az nem lett volna olyan zsíros, mint a kolbász.
Akkor mi a p.csömnek kérdezel minket, ha mindegy?
Akkor koplalj.
Nem fogsz így fogyni.
A szervezeted tartalékolni fog ahogy csak bír.
Számold ki az alapanyagcseréd (neten van erre kalkulátor) es az -300 kcal per nap.
A biciklizéssel így is durván alul teljesitesz, ez így nem jó.
Ha meg kérdezel és aztán kioktatsz, csinálj amit akarsz, nem en cseszem el az egészségem.
De ha elakarsz érni valamit, jól csináld.
Szerintem ez az ettem x mennyiséget másnap mennyit ehetek a legnagyobb hülyeség. Vagyis ahogy te gondolod.
Általában ha valaki egészségesen eszik és egyik nap többet eszik mint kellene, azt mondják egy nap nem számít csak álljon vissza arra az étrendre ahogy evett és nem baj az az egy nap.
A másik az, amikor valaki annyit eszik, hogy meg se bír mozdulni és másnap nagyon rosszul van. Akkor igenis kevesebbet kell enni.
De olyan nincs hogy megettem egy darab túrórudit és fél kolbászt holnap mit ehetek hogy ne hízzak meg.
Akkor ne egyél semmit. Azzal tudsz a legtöbbet fogyni. Hogy belehalsz? Kit érdekel hisz vékony leszel nem?
Borítékolom, egy hét múlva felzabálod majd a hűtőt
Ujjuj, három palacsinta utan menj biztosra, én április 14ig nem ennék már semmit! Csak, hogy tuti fogyj!
...idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!