134 gramm gulyásleves tényleg csak 175 kalória?
Figyelt kérdés
Kaloriabazison számoltam,nem tudom mennyire korrekt oldal,viszont nekem kevésnek tűnik ennyi kcal. Máshol (itt gyakorin) azt írják,hogy egy tál levesben kb 800 kcal is lehet…4 vékony karika sárgarépa,egy fél fehérrépa,3-merőkanál leves. Ez volt 134 gramm. Nem volt benne sem hús,sem tészta semmi más csak a fent említettek. Szerintetek korrekt ennyire kevés kcal erre?2022. febr. 16. 08:23
31/34 anonim válasza:
Gondolom a 900 csak a reggeli, lehetetlen hogy annyi legyen az egész napi. Pontosabban nem lehetetlen, van olyan időszak mikor normálisnak nevezhető ez, de mivel egy 1-2 éves csecsemő még nem tud írni, így gondolom hogy nem erről van szó. 900 kcal egy kb. 1 éves gyermek kalóriaszükséglete. [link]
32/34 anonim válasza:
Tök reális, ele van zöldséggel és vízzel a tálad, pár kozka hús, pár pöty zsír ami tényleg számottevő kalória, esetleg a krumpli
33/34 anonim válasza:
#26 nem én vagyok az aki 5000 kcal levest csinál. És èn se szeretem a zsírban tocsogó ételeket, de ég és föld a kettő. Kis doboz házi zsír (nem a bolti szar) hónapokig elég.
A majonézes/tejfölös hülyeséget nem tudom ki írta de nem én :D de ha már itt tartunk a karfiol levest tejfölösen szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!