Mennyi a BMI-d?
Jaj, lemaradt a többi.
Szóval 20,9. 40/N
Mindig is vékony voltam. Nem mozgok sokat, de fiatalabb koromban elég aktív voltam, most meg, hogy idősebb lettem, minden héten igyekszem mozgást beiktatni. Fogyózni nem szoktam. De időnként oda kell figyelnem, hogy ne egyek túl sok olyat, amit nem kéne (nasit).
A webbeteg BMI-je szerint én sovány vagyok, 18.2-vel.
159 centihez vagyok 46 kg 31 éves nőként. Téves a BMI, mivel sovány egyáltalán nem vagyok, csak vékony és enyhén izmos is, mivel szeretek sportolni. Odafigyelek az étkezésre is.
Munkába gyalog megyek ez napi kb 50 perc séta. Autónk nincs. Fogyókúrázni nem szoktam. Mikor elviselhető meleg van, akkor 10 km-t szoktam megállás nélkül futni, nyáron mikor strandon vagyok, akkor egyszerre leúszom 2 km-t. Otthon tornázni szoktam, van egy 10 kg-s és egy 2x-szer 2 kg-s súlyzóm. Ugrálókötelezni és hullahoppkarikázni is szoktam a kitörés, guggolás és egyéb izomerősítő gyakorlatok mellett.
19,23
158 cm, 48 kg. Nem sportolok (max a napi séta 25 perc gyors séta hazáig), nem diétázok. De voltam már 58 kg is.
18,3 17/l
Mindig vékony alkat voltam, 175 cmhez vagyok 56 kg. Mostanában nagyon keveset mozgok, de nem vagyok plöttyedt, így is sportosnak tűnök :D
26,3
27n
Nem sportolok, kb 2 éve (azért is híztam el). Kiderült hogy szív problémáim vannak, nem bírom a terhelést.. Próbálok diétázni
Kereken 20.
170/57/21/N
Normál súlyom 54 - 70 kg között van elvileg, viszont 70 kgnál már szerintem elég kövér lennék….
A fogyáshoz mindenkinek sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!