Yazio PRO megéri? Aki elő van fizetve, mit gondol?
Vagy ha ennyire tetszik nektek, akkor vegyétek meg köszönetképpen, hogy ezzel is támogassátok az app készítőit.
Egyébként szoktak lenni akciók, volt amikor 2.990 Ft volt egy évre, az pedig szerintem simán megfizethető.
Én már használom egy jóideje. Gyorsabban tudod használni a Pro verzióval, illetve több adathoz is hozzájuthatsz. Én csak ajánlani tudom, persze akkor ha hosszabbtávú terveid vannak.
Egyébként olyan szinten esetleg támogatom a kalózkodást, ha csak abból a célból teszed, hogy kipróbáld az alkalmazást, és ha tetszik, akkor meg is vásárolod.
Én kalóz appot szedtem le. Kipróbáltam kb egy hónapig, tetszett, azóta előfizető vagyok. Én speciel csak azért szedek le kalóz appokat,hogy megnézzem milyenek a pro szolgáltatások. Mondjuk sok esetben meg sem éri, vagy semmivel sem tud többet, nem rossz kipróbálni, sűrűbben adhatnának mondjuk 1 hónap próbaverziót a fejlesztők ilyen appokhoz ami eleve hosszú távra van kitalálva és akkor nem kéne sunnyogni...
Első voltam.
Szerintem a Yazio inygenes verziója tökéletesen elég. Számol kalóriát, és makronutrienseket is. Belehet állítani rajta (bár picit trükközni kell) hogy mennyi kalóriát akarsz bevinni stb. Működik rajta a vonalkód olvasó is... Mi kell még ?
Ahogy néztem a fizetős verziónál csak annyi jelenik meg, hogy a vitaminokat, ásványianyagokat is számolja, ami vagy igaz vagy nem. Sok terméknek csak a makró és kcal- adatai vannak meg, szóval sokat szerintem nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!