Mit mondjak erre a kérdésre?
Figyelt kérdés
Naponta 700-800 kalória között eszek, csak ebédet + egy kis szénhidrátszegény nasi délután. Reggeli, vacsora nincs. Emellett hetente 2-szer eljárok úszni. Ez így van fél éve. Egy barátomnak amikor elmondtam ezt, megkérdezte, hogy lehetek még életben? Válaszolnom kellene neki, de nem igazán értem a kérdést. Miért ne lehetnék életben?2022. jan. 6. 08:51
1/7 anonim válasza:
Erre azt lehet írni hogy hozzászokott a szervezetem.
De remélem tudod hogy ez nem elég, főleg ha még mozogsz is mellette. Hosszútávon nagyon vissza fog ütni.
2/7 anonim válasza:
Ne azon gondolkozz, hogy mit válaszolj, hanem azon, hogy vajon miért kérdezhette. Ez nagyon egészségtelen.
3/7 anonim válasza:
Vélaszold azt, hogy valójában nem 700-800 kalória között eszel, csak azt hiszed, ezért még élsz.
4/7 anonim válasza:
1200 kcal szükséges ahhoz, h a tested mukodjon
ha lany vagy, menstrualsz meg egyaltalan? hajad nem hullik? nem szoktal elajulni?
ha fogyni szeretnel ez e leheto legrosszabb mod ra
5/7 anonim válasza:
Hosszútávon nagyon nem egészséges
1200 kcal a minimum naponta ahhoz hogy működjön a tested. Mondjuk ez se annyira egészséges hosszabb távon, de ennyi azért kell
6/7 anonim válasza:
Életben lehetsz, persze.
Aztán majd nézd meg magad 2-3 év múlva, gyengén, soványan, csomókban hulló hajjal, osteopeniával, vashiánnnyal, stb.stb.
7/7 anonim válasza:
Mondd azt, hogy azért élsz még, mert még "csak" fél éve csinálod. Kérdezze meg majd újabb pár hónap múlva mondjuk a kórházi ágyadon két infúzió között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!