Az almát,a sütőtököt meg az ilyen dolgokat aminek van héja stb..ezeket héj nélkül mérik le vagy azzal együtt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 11:32
1/6 A kérdező kommentje:
Például az almát csutka nélkül vagy azzal együtt mérik le? (Kalóriát számolok és szeretném tudni ezeket a dolgokat)
2021. okt. 24. 11:33
2/6 anonim válasza:
Szerintem úgy mérd le, ahogy megeszed. Gondolom, csutka nélkül, akkor azt vágd ki! Ha héjjastól eszed, akkor hagyd rajta, ha nem, akkor hámozd meg és úgy mérd!
3/6 anonim válasza:
Amit megeszel, azt mérd le. De ehhez nem kell előre felboncolni, szétvagdosni mindent. Szerintem sokkal egyszerűbb, ha leméred egybe, és miután megetted, leméred ami maradt belőle, és kivonod a teljes súlyából.
4/6 A kérdező kommentje:
Ok,köszönöm szépen.:)
2021. okt. 24. 12:07
5/6 anonim válasza:
A héj kb. 1/10 grammot, ha nyom és akkor nagy méretű almáról beszélünk.....
6/6 tambi3 válasza:
Hosszú életem során 140-150 kg-ot fogytam összesen (200-at meg híztam...), így fogadd el tőlem, hogy nem a héjon és az almamagon múlik a bevitt kalóriák mennyisége.
És ha szabad egy jótanácsot adnom: A nemedtől, korodtól, jelenlegi súlyodtól és az esetleges fogyás elvárt ütemétől függően (pl.: [link] mindenképpen edd meg a napi 1200-1600 kcal-t, mert ha nem teszed, akkor a szervezeted "takarékra vált", nem fogysz, csak erőtlenedsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!