Ennyire brutál kaloria???
Sziasztok!Letöltöttem a Yaizo kaloriaszámláló appot.Ma borsós tokányt főztem lemértem szépen az adagokat.4-5 adagnak szántam.
2 evőkanál olaj
220g hagyma
120g paradicsom
90g paprika
900g sertés comb
50g kolozsvári szalonna
Egy konzerv borsó
Meg fűszerek ugye.
750kcal 1 adag!!!!!
Ennyire durván nagy a kalória tartalma egy adag kajának amibe még a köret nincs is benne???
Lehet 750 kcal igen. De ez nem brutál sok azért. Pár hete ettem meg étteremben egy 2 személyes tálat egyedül. Az 3200 kcal körül volt, szóval ott 1600 kcal 1 adag. 1 kg körül volt az egész, szóval 500g volt 1 adag, benne a körettel.
#2: 1,5 kg sincs az egész étel. 4 felé osztva az 375 gramm per adag. Az semmi, ehhez még köret is kell, hogy jól lakjon vele az ember.
Igen ennyi. De ha elhagyod az olajat (én a hagymát pici vízben párolom, a húsnak elég a zsírja), kihagyod a szalonnát, máris spórolsz egy csomó kalóriát.
Kis változtatásokkal le lehet belőle faragni.
Húsételekből amihez köretet is eszünk 4 adagra 500-600 g húst szoktam számolni. (Ez körettel egy teli tányér étel, plusz saláta vagy savanyúság nyilván).
950 g hús (a szalonnával együtt) simán 7 adag szerintem. A kalóriával ott tudsz spórolni hogy csirke/pulykamellből főzöd meg a tokányt, szalonna helyett meg jó bele sonka/tarja a füstölt íz kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!