Van valaki akinek valóban sikerült lefogyni ?
…Nem csak retussal.
Elég sokféle diétát kipróbáltam de egyik sem működik …. Manker dietaja , Toman diet, YAZIO kaloriaszamlaló, pár nap után kiehezem és bekajalok vmi csoki süti gyümölcs és oda az egész! Mitől van ez? Eléggé elkeserítő mert rengeteg pénz és oda a siker 🥲
Hogy csinaljam?
800kcal után 1300kcal YAZIOval nem fogyok csak stagnálok gondolom a tartalékolási miatt.
Szívesen vennék hasznos tanácsot
Több mint 2,5 éve kezdtem el. Igen , lényegében sikerült lefogynom. +6kg van még rajtam, de már így is egészséges a súlyom és a cél ez volt:)
Hagytam a fenébe a fogyókúrákat, koplalást, 90 napos baromságot, kalóriaszámolgatást stb. Nem vezetett sehová egyik sem.
Életmódot váltottam.
Étrendváltással:(olyan étrendet alakítottam ki magamnak, ami nekem jó, amivel én jól érzem magam, és amit én életem végéig tartani tudok.
rendszeres mozgással:
Időbe telt, az alapokról kellett kezdenem, a semmiből állóképességet fejleszteni, majd fejlődni, végül megtaláltam a kedvenc sportomat, ami végre nem teher, igazi örömmel csinálom.
+ Elengedhetetlen a tartós fogyáshoz az, hogy fejben dőljön el.: Motiváció, türelem, kitartás.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!