Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha tulesztek egy nap akkor...

Ha tulesztek egy nap akkor utana megprobaljatok lemozogni vagy hagyjatok?

Figyelt kérdés
Ma pl 2000 kaloriaval tulettem magam es ez 4-5 ora edzes lenne pluszban 😫
2021. szept. 1. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Dehogyis, nem szabad sanyargatni magunkat amiért túlesszük magunkat.
2021. szept. 1. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Én minden kaja után megyek kardiózni, súlyzózni. Két edzésem van, reggel és délután. Utánna meg amúgysem eszek :-D De 1000 kcal-t ritkán lépem túl. De lényegében azt is lemozgom mindig, így egy deka felesleg sem jön rám sosem, és azt ehetem, amit épp akarok, csak kis adagban. Többet amúgysem bírnék megenni. A kenyér az amit végleg kilőttem. Azt már egy éve nem is eszek soha.
2021. szept. 1. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Havi 1 csalónapom van. Hétvégére időzítem, amikor amúgy sincs edzés. Csak Emiatt nem állok neki ugrálni. Nem csinálok semmi extrát. Ha lement a csalónap, folytatom tovább a mindennapokat a diétámmal. Hálisten már csak 6kg pluszt kell ledolgoznom😊
2021. szept. 1. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
2-es, nem kene reklamozni az etkezesi zavarodat. Fordulj pszichologushoz, te is tudod, hogy nem normalis, amit csinalsz.
2021. szept. 1. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
2. Elég beteges amit csinálsz.
2021. szept. 1. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Hát nem igazán 😅 2000 kalória plusszal én meg sem bírok mozdulni. Meg kell hozzá 3-4 edzés is, szóval átlag embernél ez egy teljes hét.

Pedig én nagyobb ember vagyok, tehát a nullszaldóm az kb 2600 kalória. Ezt túlenni 2000-rel, tehát 4600-at betolni az... brutális. Hány palacsinta ez, vagy hogyan jön ki?

2021. szept. 1. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinálok semmit ilyenkor, másnaptól folytatom tovább a diétát, mintha mi sem történt volna. Nem szokott belőle gond lenni.

Hatos, irigylem az olyanokat mint te, akik nem értik, hogy lehet 4600 kalóriát betolni. Én 54 kg-os nőként akár 10000-et is be tudok tolni, úgy, hogy a szemem sem rebben. 4600-at simán betolok egy ültő helyemben. :D

2021. szept. 2. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tény, hogy én refluxos vagyok, szóval ez erős motivációt ad rá, hogy ne egyem túl magam.
2021. szept. 2. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
No para. Én úgy tudtam tartós fogyást és izomépülést elengedni, hogy elhagytam ezeket a görcseimet. Heti 5x edzek mentálisan és fizikailag is megterhelő, több műszakos munkahely mellett. Már eleve örülök és büszke vagyok, hogy emellett sikerült kialakítanom ezt a rendszert. Havi 1-2x van csalóétkezésem (eleinte azért nem tartottam csalónapot, mert könnyen kibillentett volna, most már azért, mert nincs rá igényem). Olyan is van ritkán, hogy szét vagyok esve, és adok magamnak egy laza napot, amikor összességében ésszel eszem, de nem számolom. Ez fontos adott esetben, hogy lecsökkenjen a stressz szintem, elmúljon a testi/lelki feszültség, és másnapra kipihenem magam, így onnan folytatom, aholabbahagytam. Optimális esetben a csalóétkezéseim előtt mind az edzés, mint a kaja optimális, és így az esti csalás kevésbe zökkent ki :)
2021. szept. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!