Hogy szoktatok sétálni?
Egy alkalmazást is letölthetsz, amivel nyilvántarthatod a távokat, időket, így talán izgalmasabb, ha szereted az adatokat. (Pl. Runkeeper, de itt van sok más lehetőség is: [link]
Tűzz ki egy célt, hogy ma a 2 km-re lévő boltig sétálsz, vagy egy ismerősöd házáig, vagy egy erdőhöz, stb.
Én gyorsgyaloglok esténként, az edzéseim része. Fix útvonalon szoktam végigmenni itt a kisvárosban ahol élek. Egy elég nagy kört teszek meg. Vannak utcák is persze, és átmegyek egy hatalmas zöld park közepén, az a kedvenc részem. Aztán újra utcák, és végül a házunk.:) Zenét szoktam hallgatni, néha hangoskönyvet is:) Bár a papír alapú könyveket jobban szeretem, de persze azt edzés közben kényelmetlen lenne olvasni. Főleg hogy este járok.
Itthon is edzek és szobabiciklizni is szoktam, akkor pedig sorozatokat nézek neten:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!