Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy szoktatok sétálni?

Hogy szoktatok sétálni?

Figyelt kérdés
Mármint egészségügyi sétára gondolok. Elindultok és csak mentek random utcákon? Vagy megtervezitek? Utálok céltalanul bolyongani, viszont az orvosom más mozgást megtiltott egyelőre. 2 hete próbálom rávenni magam.
2021. máj. 11. 11:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy alkalmazást is letölthetsz, amivel nyilvántarthatod a távokat, időket, így talán izgalmasabb, ha szereted az adatokat. (Pl. Runkeeper, de itt van sok más lehetőség is: [link]

Tűzz ki egy célt, hogy ma a 2 km-re lévő boltig sétálsz, vagy egy ismerősöd házáig, vagy egy erdőhöz, stb.

2021. máj. 11. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Én gyorsgyaloglok esténként, az edzéseim része. Fix útvonalon szoktam végigmenni itt a kisvárosban ahol élek. Egy elég nagy kört teszek meg. Vannak utcák is persze, és átmegyek egy hatalmas zöld park közepén, az a kedvenc részem. Aztán újra utcák, és végül a házunk.:) Zenét szoktam hallgatni, néha hangoskönyvet is:) Bár a papír alapú könyveket jobban szeretem, de persze azt edzés közben kényelmetlen lenne olvasni. Főleg hogy este járok.

Itthon is edzek és szobabiciklizni is szoktam, akkor pedig sorozatokat nézek neten:)

2021. máj. 12. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!